Ckr Merhabalar temassız , tabanca ateş ölçer uygun fiyata memnun kalıp önerebileceğiniz marka var mıdır anneler?
Hndmtl Ben medisana marka almıştım. Ama fiyatı şu anda ne kadar bilmiyorum . Fakat doktorum sonrasında braun kulaktan ölçer tavsiye etti, sonra gittim onu aldım 😏
Ckr Hndmtl internetten braun hakkında çok iyi yorumlar okudum bende. İkisinden de memnun kaldınız mı yoksa siz de mi braun önerirsiniz
Hndmtl Ckr ben braun un ölçümüne daha çok güveniyorum. İkisini de kullanıyorum ama alacaksanız braun öneririm. Tek sorunu biraz pahalı.
dodo Ben de braun kullanıyorum memnunum. Fakat Yok yere aldığımı düşünüyorum. doktorlar , hemşireler popodan ölçmek en güvenilir olanıdır diyorlar
Aybk dodo makattan ölçmeye en yakın marka olarak seçilen exergen var, amerikada da 1 numara bu konuda, onu tercih edebilirsiniz, çünkü ten sıcaklıgını değil alından geçen atar damarın içerisindeki kanın sıcaklıgını ölçüyor direk🤗
Ckr [silindi] hangi siteden aldınız. Dün çok araştırdım bende onu almaya karar verdim. Sadece sağlık malzemeleri üreten bir markaymış hemde