Kızım 5 buçuk aylık ve son 3 aydır uyku yüzü gördüğümüz yok. 4. Ay atağı dedim geçmedi. Diş dedim dişleri çıktı geçmedi. 5. Ay atağı dedim geçmedi. Yok ne yaparsam yapayım geceleri bişey oluyo uyumuyo sürekli kıpır kıpır. Uyuyo dalıyo 5 dk sonra uyanıyo. Uyutmuyım iyice uykusu gelsin kaldırıyım diyorum kıyameti koparıyo. Uyutuyorum uyuyo hemen uyanıyo her uyandığında beni emmek istiyo normalde uyurken emzik tutuyo geceleri tutmuyo. Her gece karamsarlığa kapılıyorum sabah kendimi toparlıyorum herşey geçicek güzel olucak diyorum gece yine aynı…. artık gece olsun istemiyorum hoş gündüz de en fazla 45 dk uyur çok nadir 1 buçuk saat uyur. Artık yorgun bitkin düştüm her gün migrenim tutuyo. Meme bağımlısı olduğu için benden başka kimsede durmuyo dinlenemiyorum. 3 aydır çok yoruldum her ne kadar eşime kızıma belli etmesem de gerçekten psikolojik olarak bedenen de çok yoruldum. Asla asla uyumuyor ama uyanıkta durmuyor geceleri. Kundak beyaz gürültü loş ışık banyo rezene hepsini hepsini yapıyorum yok yok yok. Yine karamsarlığa düştüğüm gecelerden biri daha…