Ceydasinem 35 günlüğüz aslında alttan ve üstten gazını çıkarıyor ama yinede kızarıncaya kadar ikiniyor ve ağlıyor ne yapmam lazim?
deletedmom01 Ceydasinem Canım gel sarılalım ☺️ Ne yaptıysam fayda etmiyor yine ıkınıyor kızarıyor bakalım 3. Ayından sonra düzelecek diyorlar onu bekliyorum bende
NurR deletedmom01 Ceydasinem bizde de aynı sıkıntı valla tüm damlaları denedik ne iyi gelicek çaresiz kaldık artık 😔
HaticeYlmazAydn Ceydasinem deletedmom01 aynı durumdayım. ıkın ıkın solucan gibi kıvrılma bitmiyor. 1.Gaz çıkart 2. Ayağına karnına acı elma yağı ile masaj 3. kiraz çekirdeği ısıtıp karnına koyuyorum Sonuç solucanlık bitmiyor🙈😬
Sznklc Ceydasinem 33 günlük bebeğim bizde de durum aynı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor ya. Sancı gelince elleriyle yüzünü gözünü parçalayası geliyor resmen. Denenebilecek her şeyi denedik ama nafile sabırla 3 ayı dolsun diye bekliyoruz
Ceydasinem Sznklc NaimeYilmaz herkes ayni seyden yakiniyor herhalde uc ay gecince duzeliyormuymus peki kesin?
NaimeYilmaz Ceydasinem 22 gunluguz 5.gunden baslarmı 🤦🏼♀️ O günden beri şiddetle artıyor elımızden gelenı yapıyoruz anlık fayda hepsı aldıgı nefes gaz oluyor yavruma
NaimeYilmaz Ceydasinem 6 ay surende varmıs ama 6ayı gecmezmıs en azından.. sartladım kendımı kaldı 5 ay 8 gün 🙈😂
Sznklc Ceydasinem doktor 3. Aydan sonra rahatlarsınız dedi. Kesin olmasını umuyorum😄 internette Nadire’n 4 5 ay süren okudum herkesin dilinde 3 ay dolanıyor
AslhanDivarc Bizde 13 günlüğüz gaz problemimiz var malesef uyuyamıyor sürekli aranıyor ıkınıyor suratı kızarıyor yavrumun. Dün gece zinco diye damlaya başladım bugün bebeğim melekler gibi uyuyor inş damla işe yaramıştırda ondan böyledir. Inş devam eder böyle🤗🤗🤗🤗
UmmOmerHattab 1 litre suya 1 demet dereotu kaynatın. Süzün. Günde 4-5 bardak için. İnşaAllah iyi gelir bebeğin gazına. Hem sütünüz de artar. 💕
Esrelf Ceydasinem benim bebeğimde aynı ikindinden sonra gece uyuyana kadar ağlıyor. Arada yorulup uyuyakalıyor sadece. Kolik mi oluyoruz ne?😞
ynanne Ceydasinem 47 gunluguz aynı durumdayız agzımızdan koşay cıkıyo fakat alttan cıkartamıyoruz ne yaptıysak olmadı
UmmOmerHattab Arkadaşlar alaturka tuvalet pozisyonunda tutun bebeğinizi bacaklarından. Canı acımaz o duruşta endişelenmeyin. O zaman gazı ve kakası kolay çıkıyor
OlgaArslan Ceydasinem sıcak su torbası ayağına ve karnına en iyi gelen şey ooldu ama yine de 4 aya kadar çektik ve şuan 6 aylık arada hala oluyo o sancılar