Sltan45_a Anneler gece uykumuz çok düzenliydi. On aylık olduk noldu böyle bende anlamadım. Uyumama istegi, gece aglamaları, kucaktan inmeme, varmı bizim gibi olan
Organiktavuk Sltan45_a kızım 11-12.aylarda öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam gece uykusu hep düzensiz zaten sık uyanır emmek için ama bana düşkünlüğü artmıştı
Burcuveburcum Sltan45_a Benim büyük kızımda öyleydi bağlanma dönemine giriş😍anne bu dönemde herşey yemek su oyuncak yastık herşey bir iki aya yürümeyle birlikte dışadönerek biraz daha kendi yapabileceklerini keşfedip kendini gün işinde yorup uyur 🙏
Ldy Sltan45_a benimde kızım öyle oldu 2 ay falan sürdü sonra kendinden düzeldi ama neler çektim . Sabırlı olun geçecek o kadar düzenliydi ki uykuları bir gece de başladı dediğim gibi 2 ay sürdü
Burcuveburcum Hunili korkacak bişey yok her uykusuz gecenin illaki bi sabahı oluyor🙈benim küçük kızımda 9 aylık 🙏başta gaz sonra diş sonra benzeri dönemler bi de 2 yaş sendromu var ama zamanla ayakuyduruyorsun savunmaya geçiyor bünye😂
Hunili Burcuveburcum illa ki ayak uyduruluyor da ne güzel olurdu bi kez alıştıklarında hep mışıl mışıl uyusalar 😅 diye düşünmeden edemiyor insan 🙈
240719 10 aylık oğlum ve sürekli 2 saatte bir uyanıyor zaten ve sabaha karşı uyanıp uyumak istemiyor.. saat 4 de uyandı hemde çığlık atıyor deli gibi ağlıyor ve tekrar 7 de zor zahmet uyuttum. Uyku diye ölüyorum artık 3. Aydan beri böyleyiz 😢😔