Minikcivcivim Sumeyyem yok olmadı alerji. Sizin bebeğiniz alerjik bi bebekse doktorunuza danışın tabi
Sumeyyem Minikcivcivim hayır değil de yinede ilk kullanacağım için ciğerlerde yağlama yapar denildi ondan sordum olmaz
Sumeyyem Ben Deletedmom277 doktor tavsiyesiyle mi başladınız açıkçası kafama göre vermeyim diyorum tam bi kafama yatmadı yan etki olmaz 🙅🏻♀️ bende başlayım yaşına 1ay oldu gireli balık vitamini hergün haftada alamıyor
Deletedmom277 Sumeyyem tabi doktor tavsiyesiyle başladık. Kızım haftada 2-3 kere balık yemesine rağmen doktoru her gün vermemi söyledi. Biz kullanıyoruz içerik temiz, faydalı bir takviye
Sumeyyem Masalalh maslalah Deletedmom277 Masallah maslallah bende baslayım o zaman çok teşekkürler ☺️ yan etki olmaz insalalh
Deletedmom277 Sumeyyem kızım alerjik bir bebek bizde bi yan etki yapmadı. Balık alerjisi yoksa yan etki yapacağını sanmam☺️
Deletedmom277 Sumeyyem 1 yaşında başladık şu an 2 yaşına girecek nerdeyse. 1 yaşındayken 1 çay kaşığından biraz fazla veriyordum
Sumeyyem Deletedmom277 tamamdır yardımcı olduğunuz icin çok teşekkürler ☺️ Oğluma kullanayım trendyol dan getirttiriyorsunuz demi