Alyaerva Sirac05 insallah canım annem uzakta kaynanam gidiyo tek başıma kaldım artık 6 ay olmuş dicrklrt ama böyle konularda çok evhamlanıp korkuyorum bide tek kalınca
Bmarya Bizde perşembe olcaz aşımızı. Ben genelde eve gelir gelmez calpol veriyorum çocuğumRahat olsun diye.
Bengulll Bmarya Ama aşının etkisini azalttıgını söylüyor ebeler o yüzden ateşlenmediği sürece vermemeniz daha iyi olur
Sirac05 Alyaerva bende yalnızım canım çok zor oluyo evde oğlumla ikimiz kalıyoruz Allah’ım korusun korkma
Duriko Bizimde haftaya 6. Ay aşıları var bakalım nasıl geçecek. Doktorlar ateş çıkmadan şurup veya fitil verilmemesi gerektiğini söylüyo. Çocukların bu durumları yaşayıp bağışıklık kazanması gerekiyomuş. Kimileri daha aşı yapılmadan önce şurup veriyo
Bmarya Bengulll kimisi öyle diyor kimi doktor da 1 dozluk ateş düşürücünün aşıyı asla etkilemeyeceğini söylüyor. Valla ben 28 yaşındayım annem ben bebekken her aşı öncesi bana calpol verirmiş huzursuz olmayaylm diye. Çok şükür bu zamana kadar da ağır bir hastalık geçirmedim. Grip nezle dışında. Yani eskiler dayıyormuş ateş düşürücüsünü ☺️ Bi zararınıda görmedim şu yaşıma kadar da.