rukiyesare Hanımlar merhaba. Ben bir ay oldu da doğum yapalı ağustosta kardeşimin düğünü var acaba leslie ile evde yürüyüş yapsam erken mi olur. zayıflamak istiyorum dikislerim düştü ve kendimi iyi hissediyorum
1prensannesi_ rukiyesare videolarını izledim hiç bir şey anlamadım bende yapmak istiyorum fazla kilolarım var 😃 diyet yapamıyorum açlığa dayanamıyorum eşimle hergün fazla Kilo tartışması ne yapabilirim
feyza_sare rukiyesare ben Leslie ile 7 kg verdim 2 ayda canım yediklerini dikkat et emziriyosun bebeğin daha çok küçük taze soğan ye süt için abur cubur yeme ekmek kes şeker kes bak nasıl veriyosun ama evvela sütüne dikkat et kayısı ye bol bol su iç😘😘😘
feyza_sare rukiyesare mavi atletli yarım saatlik olan videolarını yaptım leslienin hep inanılmaz süper o
Ozleem rukiyesare bende yarin baslicam bide emziren anneler icin detoks diyeti var onunla birlikte insallah ise yarar
feyza_sare HfzRumeysa32 evet canım ben ilk zamanlar 1 buçuk saat yapardım bebeğim 5 aylık filanken şimdi 9 aylık olıcak nerdeyse anca yarım saat yapıyor tüm vücudu çalıştırıyor
1prensannesi_ feyza_sare aslında yürüyüşler bir nevi postacı yürüyüşü gibi basit bir şeye benziyor ama yapabiliriz inşallah 😃 ise yarıyor sa büyük kalcalara Son
feyza_sare 1prensannesi_ ah canım evet bende armut vucutluyum kalçalarım çok geniş düzeliyor yavaş yavaş bide şey biliyomusun çok keyifli 🤣 ilk zamanlar kadının konuşmasından kafam şişmişti ama artık eğlenceli geliyor😉😘
1prensannesi_ feyza_sare 😂😂 türkçe versiyonunu çok aradım bulamadım hareketleri yapıcaz artık dediğini anlamak mümkün değil inşallah faydasını görürüm tabi ekmekten hamurdan poğaça börekten vazgecebilirsem