Masalprensesi Kizim 4.ayına girmek uzere ve yavastan basladi huylari degismeye deneyimli anneler siz neler yasadiniz bu ayda??
Bikahve Masalprensesi valla korkutmak istemem ama biz biraz kötü atlattık meme reddi uykuya direnme ve sürekli mızmızlık hali vardı 1 haftada atlattık şükür ama o anlarda insan ne yapacağını bilemiyor inşallah siz hafif atlatırsınız
asz Masalprensesi sürekli kucakta kalmak istiyor, 4 aya girdik.dans etmek ,konuşulsun onunla istiyor.uyanıkken 2 dk tek durmuyor.misal bugün çok mız mız bir gün geçirdik.gündüz uykuları kısaldı.misal günde 5 kez uyuyorsa her birinde en fazla 30 dk. önceden banyodan sonra deliksiz 2 saat uyurdu şuan o da bitti. 1 saat bile uyumuyor.( ki çok dikkat ederim kaçta yattı kaçta kalktı,kaç saat ara ile meme istiyor ordan iyi biliyorum )kısacası bir yemeği 3 seferde tamamlayıp ocağa koyuyorum.
Mevr Masalprensesi biz de 3 ay 25 günlük olduk resmen atak başladı iliklerimize kadar hissettiriyor yani 🥺 uykuyu seven oğlum uyumuyor hele gündüz hiç, 15 dk emen çocuk 3 dkdan fazla emmez oldu, sürekli mızmız ağlama modunda kucağıma almamı istiyor sürekli. Bi de kilolu sürekli kucakta nereye kadar yani. İki gündür canımı aldı inşallah hemen biter 😔
PembePelikan Masalprensesi en zor atak dönemi. Bol bol ya sabır çek. Acaba bunun ne derdi var diye fazla kafa yorma . Geçici bir süreç olduğunu düşün ve rahatlamaya çalış. Allah kolaylık versin 🤣
Yasemin2801 Sürekli mızmızlanma, huzursuzluk, ağlama, beslenme reddi ve uykuya direnme oluyor genelde. Her çocukta farklı tabi bazıları daha zor bazıları hafif geçiriyor. Genelde kucakta olmak istiyorlar. Mümkün mertebe ten teması yapı rahatlatabilirsiniz😊
Masalprensesi Bikahve valla ufak ufak bizde basladik uykusuzluk surekli bagirma kaka problemi bakalim insallah biran once gecer tesekkurler
Masalprensesi Mevr 🤲insallah allah yardimcimiz olsun 😇😇 Benim kizimda 3 ay 27 gunluk butun gun dans ediyoruz ari viz viz kurtaricim bitek onu seviyo gunduz 20dkkya dustuk bizde uyku da Oyuzden surekli uyku hali fakat uyumakta direnen bir bebek ile ugrasiyorum:))
Nesekuzey123 Masalprensesi cok zor zamanlar gerçekten. Ama guzel bir haber vereyim geçiyor 😆 kuzu gibi oglum var şimdi
Denizanne Masalprensesi yaa korkutmak istemem ama kolay gelsin valla bizim 4. Aydan beri totomuz toplanmadı bi türlü. Meme reddi yaptı uyku problemleri boşa ağlamalar hala da hepsi var neredeyse