DenizinAnnesiiiii Kızlar merhaba . Emzirdikten sonra süt sağmak mı daha iyi sağmasak mı nasıl oluur sizcee ?
Marinedeniz DenizinAnnesiiiii sagmak dha iyi canim cunki ilk on sut geliyor onu da bebek iciyor dha sonra esas yagli sut geliyor son sut dedikleri o kismi sagma gerekiyor
giz DenizinAnnesiiiii bilgim yok üstte kalsın. 2 5 ay zar zor emdiren bi anne olarak ne diyebilirim ki 🤣
giz DenizinAnnesiiiii valla nap et yap derim ☹️ ay doğumum o kdar kolaydı ki ne yani bu mu demiştim. Emzirme sürecide doğumhanede aldım anında tuttu gögüsümü emdi sütüm hemen geldi dedim oooo çok kolaymış. 5. Gün bi üzüntü süt gitti çocuk memeyi istemedi ve kabus başladı 🤦 kendine sıkıntı stres kesinlikle yapma benim tek tecrübem bu oldu🤦
DenizinAnnesiiiii giz peki şimdi nasıl 😊 benimki emiyo yine çok şükür ama arada bi istemiyo mama istiyo günde 2 kere mama veryrm artık 😊
giz DenizinAnnesiiiii şimdi çok şükür çok iyi 🙏 17 aylık olmak üzere ama ben genede pişmanım emdiremediğime ☹️
giz DenizinAnnesiiiii sadaca ilk 2.5 ay emdi sonra bıraktı komple kuzum oda mma+meme gittik ilk 5 günden sonra sizin gibi.
DenizinAnnesiiiii giz anladm canım şimdi vermiyosın yani meme oylede zor oluyo iste kuzum benimkide canı isteyince alıyo memeyi arada sağıyorum artık mama veryrm gögsüme dayıyorum hemen alsın diye demedigm sey kalmadı iyice alısması icin
giz DenizinAnnesiiiii valla kuzum ben sağdım sütümü biberona alıştı ondan emmiyodur belki diye biberondan bile benim sütümü içmek istemedi. Memeyi bırakmaya yakın son zamanda gögüste öğürme başlamıştı biberonda sağdığım sütümü verincede öğürüyodu sadece mama içiyordu.
DenizinAnnesiiiii giz anladm canım seninki daha aksiymis benimkine göree 😂😊 ah bu cocuklar bizi öldürceek 😂😍