Melekkkk19 Merhaba güzel anneler bebeğim 6 aylık ve egzamasi var dönem dönem kızarıklık ve sürekli bir vücüt kızarıklığı var sizde bu durumu yaşadınızmı yaşayanlar ne kullandı acaba? Üredem nemlendirici kullanıyoruz cilt doktorumuz önerdi
Miraccansu Bnm oglumdada dogdugunda vardı bütün vucudu kizarik içindeydi doktor biodermanin nemlendiricisini ve sampuanini kullanmami söyledi şuan 7 buçuk ayligiz ve çok az kaldı sadece ayaklarinda bazen oluyor sürekli nemlendirmeniz gerekiyor geçmiş olsun
Melekkkk19 Deletedmom265 yarın doktor randevumuz var aleji testi yapılcak bakalım ne cıkıcak cok zor oluyor böyle süreklikaşinmak istiyor 😔
Kyesil Benimde oğlum 5 aylık bizde de egzama var doktor alerji testi için henüz erken dedi ama ben alerji doktoruna götürmek istiyorum inşallah çözüm buluruz gece uyumuyor kaşıntıdan diye düşünüyorum inşallah çözüm buluruz🙏🏼
Melekkkk19 Kyesil evet ya bi dönem bizdede cok kaşıntıdan huzursuzluk oldu uykuya yansıdı simdi uykusunu etkilemiyor cok sükür sürekli nemlendiriyorum doktor vazelin kullanın dedi bakalım bide onu deniyoruz şimdi