Hanne-12 8 aylık bebeğim emeklemek istemiyor , var mı bu durumu yaşayan ? Neler yapıyorsunuz teşvik etmek için ?
Deletedmom388 Hanne-12 Her şeyi yaptım ama emeklemiyor sürünüyor😄 9ay 4günlük.Teşvik ediyorum emekleme pozisyonuna getiriyorum falan ama istemiyor ben de zorlamıyorum,yeğenim hiç emeklemeden yürüdü,örnekleri çok.O yüzden pek takılmıyorum açıkçası🌸
sutkokusu Hanne-12 9.5 aylıkken emekledi birden bire hiç emeklemez diyordum hatta o kadar hevessizdi sadece sürünüyordu . Ama emeklemek bi kıstas değil yani emeklemeyedebilir
Thanim Hanne-12 8 ay erken aslinda, doktorumuz 9 aylikken emeklemeye baslarlar demisti oglum 9 aylikken her yere tutunup kalkiyordu geri geri surunuyordu ama gercek anlamda emeklemeye 10.ayda basladi ☺️
eymenhumeyra Benim kizimda o aylarda hep dolandi surunerek gitti emeklemedi suan 11 aylik tutamiyorum yerinde durmuyo emeklemeyi birak merdiven bile cikmaya calisiyo 😂😂 zamani vardir canim
Hanne-12 sutkokusu emeklemeden yürüyen benim de tanıdığım çok ama hani heveslendirmek için de bir şeyler yapmak istiyorum . ayakta koltuğa vs biraz destekle tutunuyor fakat emeklemeye koyunca istemiyor ağlıyor dönerek ilerliyor 😂😂
sutkokusu Hanne-12 inan emeklesin diye çok heves ettim şimdi keşke emeklemeseydi daha geç olsaydı diyorum heryerde çünkü 😀
Deletedmom388 Hanne-12 Aynen öyle sürüne sürüne gidiyor kızım da😄dönüyo falan bi bakıyorum ilerlemiş ama emeklemek yok😊
MerveNurT Hanne-12 benim oğlum 7 ay 21 günlük komando gibi sürünüyor şimdilik seviyor teşfik etmek için uğraşmak lazım kendilarini yormak istemiyolar ondan belki istemezler ama hemen almayalım kucağımıza veya düzeltmeyelimki kendi cabalasınlar önlerine teşvik edicek şeyler koymak lazım genelde öyle yapılıyor veya biraz yerlerde sürüncek kendi halinde bırakmak lazım gözetimimizde tabiki ☺️
Hanne-12 MerveNurT aynen yapıyorum ama oyuncakları sevdiği şeyler olsa bile emeklememek için ağlıyor 😱☺️