Cennetkusum Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var .Ana kucağı ve oyun halısı almak istiyorum fakat gereksiz de bsiey almiyim diyorum.sizce hangisi kullanışlı ? Ikisini de almalı mıyım yoksa birini mi alayim ama hangisi kararsizim
elmaliturta Cennetkusum oyun halısı alabilirsiniz piyanolu olandan cicimden almıştım sevimli roman arkadaşlarım diye heralde yanlış hatirlamiyorsam hem piyanosu çıkıyor uzun süre kullanılıyor
MerveNurT Cennetkusum bence ikisininde olması lazım 2 side ayrı ayrı kullanışlı bende 2 kiside var ikide almışım diyorum ☺️
Gzdzeynep Cennetkusum ana kucağını çok fazla kullanmayabilirsin zaten üç aylık olmuş bebeğin. Oyun halısı al bence tam ayı şuan onun.
Bsrsgt Cennetkusum kuzum ikiside farklı acıdan iyi. Ben oyun halısına bayıldım yarim saat kendi-kendine oyuncaklara bakıp kavga ediyor onlarla 🤣 bende o arada yemek yiyorum ya da bir nefes alıyorum ana kucağını da gündüz uyumak için ya da mutfakta vs yanimda dursun diye kullanıyorum ikisi de çok is gördü. Pahalı bisey alma ama
Symnur333 Bence ikisi de iyi oluyor ben ikisini de güzel bir şekilde kullandım. Oyun halısının herşeyinden faydalandım hala piyonasını falan çalıyor 11 aylık kızım
elmaliturta Cennetkusum kızım 23 aylık ama 2 aylıkken aldım çok severek oynadı hatta Bondigo serüven ormanı piyanosuz da hediye geldi onu sevmedi piyanoluya aşıktı şimdi de piyanosu ile oynuyor. Piyanosuz olunca kullanımı bitiyor
Cennetkusum Bsrsgt yok canm normal bisey alicam pahali da aynı işlevi görüyor sonuçta:) gerek duymazsam diye tedirginim. Oyun halısı kesin alicam ana kucağı ne marka nasl model aliyim bilemedim
Cennetkusum Drydnz12 hangi marka peki canm? Ikisini de almak istiyorum ama ilk annelik deneyimim olduğu icin cok da gereksiz bisey almak istemiyorum. 3 aylik oldu bebegim de
VERA19 Cennetkusum Oyun halısı kesinlikle👍🏻 Ana kucağında belirli bir süre için durup sıkılıyorlar oyun halısı daha uzun ömürlü diye düşünüyorum
Drydnz12 Cennetkusum canım biz Fisher Price aldık ama şimdi sorsan o kadar pahalı almaya gerek yokmuş uygunları da iş görüyor.