nurturkdal kizlar merhaba, bebegim 2.5 aylik ben 1. ay bittiginde gogus uclarim iltihaplandigi icin ve sutumun de tadi degistigi icin mecburen biberonla mamaya basladim yaklasik bi 15-20 gun sonra iyilestim memeye tekrar basladim ama bu sefer de sutum azalmisti doymuyodu yine biberonla mama takviyesine devam etttim bugune kadar. ama hic icim almiyor mama vermek zorla veriyorum resmen neden bilmiyorum ama sanki bebegime kotuluk ediyomusum gibi hissediyorum mamayi birakmak istiyorum artik sutum var ama yetmiyo iste onu doyurmuyo uzun zamandir sagmiyodum dun aksam bi sagayim dedim iki memeden 40cc zor cikti napabilirim bu konuda neler oneriyosunuz nasil sutumu cogaltip mamayi birakabilirim onerilerinizi bekliyorumm ? bu arada mamayi 3 saat arayla 90 cc veriyorm aralarda da meme de emiyor.
AslhanDivarc nurturkdal ben sutumu sağarak çoğalttım biraz çoğaldı daha iyi oldu. Her emzirmeden hemen sonra 10 dk sağdım her iki göğüsüde ama düzenli bir şekilde. 2 günde fark etti.
nurturkdal AslhanDivarc aslinda o da aklima gelmisti ama ise yarar mi yaramaz mi diye hic denemedim ama denicem sagolun