Kuantum Bebeğinizin kaka lekesi olan kıyafetlerini nasıl temizliyorsunız dirwk sıcak suyla çitileyemiyorum hem hemen kürüyor hemde bebeğim altını değiştirdiğimde uyanık olduğu için onu bırakıp gidip çitileyemiyorum etkili leke çıkarıcı önerebilir misiniz
BBM Kuantum canım bende o an yıkaamıyorum doğrusu biriktirip makineye atmadan cifin leke uzmanı var kırmızı kutu üstüne ondan sıkıyorum öyle makineye atıp çalıştirıyorum hepsi çıkıyor valla. Ben çok memnunum kesin al dene. Bir çok lekede çok işine yarar sadece kaka da değil.
Araseymen Kuantum beyaz sabunu rendele canım çamaşır makinene koy çok az bişeyde leke olan yere bulaşık deterjanı damlar biraz sonuç pırıl pırıl 🥰
Kuantum Duuyguum bulaşık deterjanı çıkarıyor mu ? Hiç denemedim kaka lekesinde ama olabilir yağ lekesi olan pantolonuma dökmüştüm geçirmişti 👍🏻
Kuantum Ankarali çamaşır suyu ister istemez ağartır bebeğimin kırmızı mavi pembe renkli kıyafetleri de çok ama teşekkür ederim
Duuyguum Kuantum bulaşık deterjanının geçirmediği leke Yok bence üstüne döküp yıkadığım hiç bir leke kalmadı ve hiç uğraştırmıyor en güzeli o 😅
tugceyildiz Ben hemen suya koyuyorum kurumasın diye müsait olunca da toz deterjanla çitiliyorum durulayıp kendi deterjanıyla makineye atıyorum hiçbir şey kalmıyor
Kuantum tugceyildiz Limonlusu Alinadefne Rsenaselim açıkçası benim kullandığım bitkisel içerikli yağ kir çözücü vardı gian diye onu olup direk atıyordum hiçbirşey kalmıyordu bu her leke için geçerli onun gibi bir leke çıkarıcı arıyorum yıkarsa biri tavsiye etti onu denilen teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Limonlusu Kuantum e bebek te çamaşır suyu tozu var beyaz ve renkliler için kullanıyor ayrıca leke çıkarıcı sprey de var 😊
Alinadefne Kuantum bn sabunu denedım olmadı beyazlar için domestos aldım hemen suyla bırlıkte elımde yıkıyorum sonra. Çamaşir makınasina tıyorum çamaşiri varsa. Hepsı cıkıyo cnm
Kuzum35 Kuantum sıcak su lekeyi daha çok pişirir der annem bu yüzden soguk suya tutarım ben. O anda çitileyemesem bile fark etmiyor soguk suyla pisliğini akıtırım sonra makinede yıkarım çıkar hemen.
Bal-oglum Kuantum kesinlikle kalıp beyaz sabun ılık suda kıyafeti ısla sabunu sür iki citile leke kayboluyor istediği kadar beklemiş olsun..