Ebruylmz Merhaba kızlar bebeğim geceleri geç uyuyor nescafe türk kahvesi vs. Gaz yapıyor mu siz tüketiyormusunuz artık uykularımı kaçıracak şeyler arıyorum 😥😩😩😩
Cemilev Ebruylmz Kafein bebegin uykusunu tetikliyor canim malesef bende kahve delisiyim ama içemiyorum
deletedmom2200 Ebruylmz maalesef yapıyor canım , decaf kahve dene ama o da uykuna etki eder mi bilemedim 😕
Mervekaraalp Ebruylmz kafein gaz yapıyor canım ama herkeste aynı şeyler gaz yapacak diye bir şey Yok dene istersen
Crazybabyismom2 Canım ben kahve rekortmeni olarak söyleyim günde 4 fincan nescafe ve 2 fincan Türk kahvesi içiyorum 😁 sabah güne başlarken ayılamıyorum kahvesiz 🙄 maalesef hiç çay içmiyorum küçüklüğümden beri. Bebeğimizde gaz sorunu yok maşalllah zart zurt ağızdan popişten 🙄😁 ama uyku sorunu var gündüz çok kısa uyuyor 15 dakika en fazla . Gecede 2 de yatıyor sabaha kadar 6 kez kalkıyor en az 😞
Alyanur Crazybabyismom2 doktorum bize kahve icme dedi bebegin uykusu az olur dedi icme bir sure uyku düzeni yazik bozulur
Ebruylmz Cemilev ah ah anne olmak ne zormuş meğer nekadar çok ödün verdiğimiz noktalar oldu kendimizden.😩😩