Deletedmom090 Kızlar merabaaa🙋🏻♀️ Ya benim bi sorum var kızım 5 aylık ve ben ne yiyip içersem kedinin ciğere baktığı gübi bakıyor ağzını şapırdatıyor. İnsan çok tuhaf hissediyor yiyemiyor içemiyor😂 neden acaba sizinkilerinde varmı böyle şeyleri?
habibe_omerasaf Deletedmom090 ayy yerim onları ben🥰 bizde de durum aynı. Kayınvalidem veya annem olsa gözü kaldı bizi izliyo canı çekti diye verirler herhalde ağzına bisiler o derece izliyor çünkü😊
habibe_omerasaf Deletedmom090 biz 7 aylık olcaz basladık ek gidaya gecen ay. Muhtemelen öle hazırlanıyorlar. artık bişileri gördükleri için istiyolar
Birprensesannesi Bizde de durum aynı 😂 gözünü dikip bana bakıyor çok rahatsız oluyorum 😂😂 ek gıdaya hazırlandığının göstergesiymiş aslında yani yeme şeklimize bakıp ağzını oynatıyor kendini hazırlıyormuş güzel anneler yavrularımız ek gıdaya hazır olduğunu ordan anlayabiliriz 😊😍
idilinannesi Deletedmom090 benim kızımda 4 aykık öyle bi bakıyor ki banada ver der gbi ben yiyemiyorum yanında hiç bişey kıyamıyorum
MilaMerve Deletedmom090 benimkide aynisini yapiyo 5.5 aylik olduk veriyorum ne yersem canim ufakta olsa diline deydiriveriyorum yada yicegi birseyse direk verip yediriyorum mamayla beslendigimiz icin sikinti yasamaiyoruz