Nermin_Ecrin Merhaba Yarın doktor randevum uz var korona nin ilk başladığı zaman gitmemiz gerekiyordu ama gidemedik malum. Maskeyi takmak istemiyor bebegim çekip atıyor bir öneriniz varmı siz ne gibi önlemler aldınız bebisle hastaneye giderken.
Birikiuc Nermin_Ecrin bebeğe maske takmamıstım canım ben. Sadece örttüm pusetinin üstünü tamamen. Doktorun odasına gireceğim an pusetten çıkardım
GoGirl Nermin_Ecrin ben bebege maske takmadim.puset ortusunu kapattim 2 kez gttim buarada hastaneye 1 kerede saglik ocağına bi problem olmadi
Nermin_Ecrin Birikiuc bende bebek arabasiyla gitmeyi dusunuyordum ama belediyenin vefa destek arabasıyla gideceğiz bebek aramız travel sistem olduğu için gelen arabanin bagajina sığar mi acaba bilemedim
Nermin_Ecrin Balkupummm aynen bende bebek arabasının üstüne yağmurlugunu örtüp gitmeyi dusunuyordum eşim maske tak çocuğa diye söylenip duruyor
Balkupummm Nermin_Ecrin bebeklere maske takilmaz ki gunah bence o sekilde arabayla daha mantikli esler bazen herseye karisiolar 🙂
Dorukhicyilmaz Nermin_Ecrin her ay gidiyoruz asi ve kontrole taksiyle bebek arabasına ağzına emzik veriyorum dalının kolonyasiyla sürekli ellerini siliyorum bizde maske ve eldiven takıyoruz çocuğa dokunurken eldiveni çıkartıyoruz dezenfekte sıkıyoruz sonra başka bir eldiven takıyoruz 3 aydır böyleyiz bir problem olmadı şükür