Rengin kizlar sosyopix den fotoğraf bastıracağım ama fotoğraf seçiyorum fotoğrafın sadece minicik bir kısmını alıyor. Buyutemiyorum. Büyük kart bastırmak istiyorum nasıl yaptınız ordan siparis verdiyseniz bir yardımcı olur musunuz yesillendirin beni🙄
Mom091 Rengin ayarlanıyor. Hangi boyutta istiyorsanız kategoriden onu seçmeniz lazım. Resim boyutu büyük gelince kırpılması gerekiyor. Neresinden kırpılacağını da ayarlayabiliyorsunuz
Mrs_Mert Rengin uygulaması da var bi de oradan bakın isterseniz ama galiba ben uygulamadan yapamayıp siteden yapmıştım 😀
zeynepzeze Whatsapp veya instagramdan iletişime geçseniz, yardımcı oluyorlar. Bende sipariş vermiştim ama küçük olanlardan bastırmıştım
Rengin Mom091 evet kırılpılması lazım ama o zaman da sadece kafamızı zor alıyor 😂 bi daha bakayım instagramdan yazayım bide belki onlar nasıl kucultecegimi söylerler. Cok teşekkür ederim ❤
Rengin Mrs_Mert uygulamadan yapmaya çalıştım bende ama cok küçük bir kısmını alıyor fotoğrafın değişik biseu anlamadım 😂 gözünü sevdiğimin fotoğrafçı amcaları vardi ne güzel gidip bastirirdik. 😂😂😂
Mrs_Mert Rengin O zaman aynı şeyi yaşamışız ben de siteden yapmıştım çok uğraşarak ama sonuca değiyo 😂💕 o fotoğrafların da amcaların da yeri ayrı tabi 😂😂
Rengin Mrs_Mert umarım başarırım 😂😂 başka yerlerde var ama guvenemedim kizimin fotoğraflarını bastiracagim çünkü bu konuda tedirgin oluyorum sosyopix daha güvenilir geldi bana.
Mrs_Mert Rengin başka bi uygulama bilmiyorum kullanmadım 🤷🏻♀️ sosyopix güvenilir ve kaliteli gerçekten ben eşimle fotoğraflarımızı bastırmıştım sıra kızımıza geliyo sanırım ona da bi albüm yapıcam 🐥
Mrs_Mert Rengin düşüncesi bile korkunç 🤪 yedekleme yapıyoruz ama umarım işe yarar öyle bi durumla karşılaşmayız