Balloglumm Sadece annemlere gelince çıkıyor anlam veremedim geldik ilk gün uyuduk uyandik bunlar dan çıkmış sinek vs yok anlamıyorum bu neden oluyor saçının içinde bile var sis şiş😑
Hilaliahmer Balloglumm kullanılan deterjan yapıyor olabilir mi? nevresim vs annenin evindekini kullanıyorsanız olabilir. Alerji gibi duruyor.
Balloglumm Elifyasin bilmiyorum ki her geldiğimde çıkıyor artık neden çok merak ediyorum koskocaman bide 😑 saol canm
Elifyasin Balloglumm öpmeyle kaynaklıda olabilir mi canm benm oğlumda da çok öpülünce böyle oluyor genelde krem sürüyorum geçiyor annemlerdeyim dedin ya genelde anneanneler çok sever 🥰
Balloglumm Hilaliahmer ilk gün geldim çıkıyor ama kıyafetleri ni falan burda yıkamadım yani geleli beri Allah Allah çarşaf dan falan mi oluyor acaba🙄
Thesra Balloglumm Bir şey alerji yapıyor olmalı çarşafdaki deterjan mı yoksa sinek mi bilemiyorum.İhtimaller olabilir tabi
Balloglumm Elifyasin olabilir valla canm dokanmayin dedim bende krem yazmıştı bana da hemşiremiz onu kullanıcam bari 🤲♥️😑
Balloglumm Thesra cibinlik kuruyoruz yine aynı hemşire önce ki gittiğimi z de alerji demişti ama sürekli olması tuhafıma gitti
Ekinsaygin Balloglumm muhtemelen alerji. Bebeğinizin kullanacağı çarşafları yastıkları örtüleri yanınızda götürün. Anne babanız kendi yüzüne krem vs kullanmasınlar ellerini yüzlerini sık sık yıkasınlar sizde yıkayın bebenin yüzünü
Thesra Birannebirogul Biz@mutluanneleriz.com adresine kullanıcı isminizle mail atmanız gerekmektedir🌸
dilekcy1644 Balloglumm evde kurtlanmış biley varsa onun pırpırları da yapabilir bak rutubetde olabilir