Psikologaylin Kızlar ya benim bebeğim 7 ay 10 günlük dişlerden mahvolduk internette görüyorum yeşil soğan veriyorlar diş kaşıntısını ağrısını anında kesiyormuş ama yeşil soğan acı değil mi ya nasıl oluyor bu soğan işi bilen var mı 🤔
MihraKus Psikologaylin kızımda 6 aylık sürekli elleri ağzında bende düşünüyorum vermeyi ama acı yani nasıl olacakki onu bilmiyorum 🤷🏻♀️
Omerasaf38 Psikologaylin canım soğan doğal antibiyotik olduğu için çocuklara iyi geliyor bende veriyorum beyaz olan kısmını yıka eline ver kemiriyor zaten
Psikologaylin Omerasaf38 bi deneyeyim ben de çünkü envai çeşit diş kaşıyıcı aldım hiçbirini tutmadı hiçbirini sevmedi oynamadı bile 😕
Nursma Psikologaylin bende verdim ve nasıl kopardıysa koparmış boğazında kaldı zor çıkardık aklım çıkmıştı Allah’tan eşim vardı elim ayağım boşaldı korkudan 🤦 uzunca bir süre vermem sanırım 🌷
Psikologaylin Nursma bizimkide öyle işte kaşısın diye salatalık veriyorum ve bütün halde veriyorum onu bile kopartıyor damakları fena kuvvetli bende ağzından zor aldım elimi komple ağzına soktum neredeyse o yüzden soğandan da korkuyorum açıkçası 🤔
Psikologaylin Mom8 benim korkum hem acı olmasıydı hem de kopartıyor her şeyi damaklar fena kuvvetli kopartır diye korkuyorum ama bir deneyeceğim kontrollü şekilde 😊
Sblsrgnsn Psikologaylin ben 6 aylintan beri veriyorum 8 aylığız hala dis cikarmadi ama rahatlatıyor gercekten dislerini yuzu kasirken baya eksiyir ama seve seve kemiriyor valla tavsiye ederim
Psikologaylin Sblsrgnsn bi deneyeceğim bakalım 🤔 valla normalde diş sıkıntısı 1 hafta sürer diyorlardı ama aylardır ha çıktı ha çıkacak diye diye hepimiz kahrolduk resmen salyalarından yanaklarının yanları hep döküntü oldu 😞
Karsimasaldakikiz Psikologaylin benim kız 6 aylık ben veriyorum ay ne seviyor ne seviyor anlatamam elinden zor alıyoruz. Ben de çok endişelendim acı gelir falan diye ama hiç rahatsız etmedi kızımı aksine çok rahatladı
Busra5341 Psikologaylin bir tanidigim dolapta briaz sogutup verince cok rahatlattgni soyklluyordu banada verirsin diyor ama bogazna kacmasndan korkuyorum bilmiyorum nasi yParim ama dogal seyleri her zmn oneriyorlar onun bebegi cok seviyordu sogani sadece beyaz kismini verdgni solemisti
Psikologaylin Busra5341 ben bugün vermek istedim ama cesaret edemedim tadına baktım çok acı geldi bana veremedim 🤷♀️ Tekrar deneyeceğim
Kbrakurt Psikologaylin yeşil soğanın beyaz olan kısmı o kadar acı değilki. Faydası da oluyor. Biraz zeytinyağına da soğan karanfil katıp iki gün falan dolapta bekletip damagina sürebilirsiniz. İyi gelir.