Mom061 Kullananlar faydasını gördünüz mü ? Çok düşündüm, alsam mı almasam mı diye. Biraz da geç kaldım aslında almakla. Kullananlar faydasını gördü mü ? Yazarsanız sevinirim.
Hll20 Mom061 hem latex korse hemde termal taytını aldım. İnanın hareket etmeseniz dahi su gibi terletiyor. Hem zayflatıyor hemde selülitleri azaltiyor. Aldiklari parayi hakediyorlar.
Mom061 Hll20 Yaa öyle mi ? İçim rahatladı şuan. Çünkü iyice sarkan bir karnım var. İnşallah faydasını görürüm bende.
06-ikra-06 Hll20 ikisini aynı anda mı kullandınız bende askılı latex var ama takmıyorum salak gibi :(
Hll20 Alp_prens foto atma isini bilmiyorum ama instagramda yamuna adresine girin orada görürsünüz dedigim ürünleri.
Mom061 Deletedmom304 Çok teşekkürler. İnşallah bende faydasını görürüm. Sarkan karnımı toparlar umarm.
Meryem48 Bnde latex aldım inanılmaz inceltti belimi göbegimin sarkıklıgıda azaldı . Devam ediyorum takmaya .
Hll20 06-ikra-06 tayti yürüyüs ya da temizlik yaptgm zaman kullaniyorum. Latexi günde 2 saat takıyorum. Askılısıda iyi diyorlar dik durmayı sagliyor diye.
Yusufyigit-1 Otekiben beden tablosu nagore aldım hatta dar oluyordu ilk giydiğimde ama şimdi tam olmaya başladı
MinikAsyam Peki kullanan hanımlara ben de sormuş olayım. Doğum yapalı 5 ay oldu bu gün. Şu an alsam kullanmaya başlasam işe yarar mı yoksa doğumdan hemen sonra mı kullanmak gerekiyordu?
Mom061 MinikAsyam Valla sorunun cevabını bende merak ediyorum. Kızım nerdeyse 9 aylık olcak. 🙈 Bende aldım, bundan sonra takacağım. İnşallah işe yarar.