Endegerlimoglummm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zeytin yagı sabunu kurutır evet bu yuzden iyi geliyor bebeğinin poposu mantar olmus mantar nemi sevmez. Ve birebir herşey de. Bebek sabunlarında illa ki kimyasal oluyor en garantisş zeytinyagı sabunu 3 gunde geçirdim onun sayesinde.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Endegerlimoglummm Kurutur evet söylediklerinizi biliyorum ama her ebebk cildine zeytinyagi sabuju uygulanmaz. İyice azdıradabilir. Size yarayan ona yaramayabilir. Kesin bilgi vermeyin.
GlshAliAsaf AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bide egzama var oğlumda cildide çok kuru daha fazla kurutacaksa sabun işine kalkışmayayım
Endegerlimoglummm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi doktoruma danıştım ben bunu zeytinyağı sabunu alerjik bi durum olmadıgı muddetce bi zarae vermiyormuş. Bende havadan atmadım bunu :) öncelikle kendi evladıma uygularken herşeyi araştırarak yapıyorum.
Seydameva GlshAliAsaf merhaba forum kuralları gereğince rahatsız edici içerik paylaşmak yasaktır. resim bu nedenle silinmiştir. İyi forumlar 🌹
Vefaanadnyadigar GlshAliAsaf hamazinç ve trosy die kremleri aynı anca kullan canım 2 güne miss tertemiz
GlshAliAsaf Vefaanadnyadigar hmmm onları da alayım evde bulunsun .insanın başına ne zaman geleceği belli olmuyor 🤷🏻♀️
GlshAliAsaf Endegerlimoglummm meyve suyu da tükettim havaların ısınmasıyla birlikte iyi şeyler olmayacak galiba 😟
Endegerlimoglummm GlshAliAsaf aynı seyleri bende yaptım sonuc benim de böyleydi işte demek ki senin bebişin de te cok hassas
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Endegerlimoglummm Tamam da hanımefendi alerjik durum olmazsa diyorsunuz bunu belirtin o zaman. Ben havadan attığınızı söylemedim. Herkes evladı için arastırır zaten.size yarayan ona yaramayabilir dedim, doğruda.
nurtalay GlshAliAsaf anladım canım maalesef arkadaşın değilim ama burada hepimiz arkadaş sayılırız ☺️
Endegerlimoglummm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi eskiden bebek sabunlsrı mı vardı hanımefendi kadınnlsr bebeklerimi zeytinyag sabunlarıyla yıkıyolardı. Zeyrinyagı sabunu kolay kolay alerjik bi durum gostermez. Doktorun tavsiye ettiğini szin yargılamanız cok ilginç ayrıca. Oma bakarsanız sizsde bebek sabunu kullanın demişsiniz ne faydası var da hanımefendin aklına sokuyosunuz. Zeytinyag sabununyb yarayı iyileştirme ozelliği var bebek sabunun vat mı?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Endegerlimoglummm Bebek sabunu bebek cildine göre kurutnayabilir. Bir seçenek sundum. Bana kalırsa zaten saf su, pamuk kullanın diye belirttim. Hala neyin tartismasindasiniz? önemli olan bebeğin sağlığı. Fikrinizi söyleyin geçin polemik yaratmayın.
GlshAliAsaf Endegerlimoglummm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canlar teşekkür ederim 🙏🏻 sizleri tanımadan sevdim 🌸 tartışmayın hallolur inşallah 😌
Endegerlimoglummm AyPerisiVeGokPrensininAnnesi o zaman benim sundugum fikre karsı cıkmıycaktın polemik istemiyosan. Kendi fikrini söyleyip gecseydin. Mantar olmuş cocugun poposu mantar. Ne oldugunu bilıyomusunuz? Önemli olan oranın nemli kalmaması bu yuzden zrytinyagı sabunu 3gundr geciriyor.