Ezdefis Kızlar 1 ay 7 günlük kızım bu güne kadar göğsümü sağıp biberonla verdim ( meme ucum yoktu ve hep yaraydı ) dün göğüslerim iyileşdiği için ucuda yok diye hemşire silikon göğüs ucu önerdi dünden beri onla emziriyorum ama bebeğim doyuyormu bilmiyorum bu güne kadar hep biberon verdiğim için görüyordum ne içdiğini içim rahatdı şimdi 20 dk meme emiyor uyuya kalıyor doydumu doymadımı anlamanın bi yolu varmı 😥😥??
Zuzuu Ezdefis bez takibi yapın ..birde aç olan bebek çok net anlaşılır avazı çıktığı kadar ağlar benim oğlum 3 aylık oldu açıktığı zaman kıyamet koparıyor memeyi nasıl çıkarıp ağzına iliştiriyorum bilmiyorum 😋🤪
Sltnbl2018 Ezdefis silikonla çektiğini anlıyorsunuz dur çiş yapıyorsa sıkıntı yoktur silikonsuz vermeyi de deneyin benimde içine çökük meme uçum vardı 40 gün silikonla emzirdim sonra silikonsuz tuttu şükür 🙏
Ezdefis [bilinmeyen] ah bu kızın bir günü bir gününe uymuyorki uyku bi var bi yok kaka çiş yapıoyor ondan yana içim rahat ama ağlayınca gazmı diorum çok bilmiş çevrem aç bu çocuk aç dio savunamıyorum artık bende şüpeye geçdim 😒
Zulal09 Ay bu açlık tokluk meselesi 🤦🏼♀️ Bende kayınvalideme anlatamıyorum benim bebeğimde emiyor ama sütüm çok yok göğüslerim çok yumuşak 10 dakika kadar emip uykuya geçiyor göğsümde mama takviyesi yapıyoruz sarılık olduğundan beri 90 cc ye çıkardım iştahla yiyor mamayı kayınvalidem ısrarla doymadığını idda ediyor henüz 47 günlüğüz günde 4 kere 90 cc veriyorum ağladığında da meme ama ikna olmuyor gazdan ağladığına 🤦🏼♀️
Ezdefis Zulal09 bütün gece tekiz bebeğimle huyunu aldım az çok gündüz de diyorum bu çocuk aç olamaz yok aç aç sütümde çok yarıyo kilo alımı iyi biberonla sağıp verincede annem kızıyo memeyibırakıcak die kafam bulanık iyice