Sibelgokhan Anneler bebeğim emiyor. Sütünü sağıp, biberonla versem emmeyi bırakır mı? Henüz 1 haftalıgız. Aventin biberonunu,aldım
Hira_esra Sibelgokhan neden emzirmek yerine biberonla vermeyi tercih ediyorsunuz kii canım çocuk ne kadar anne sütü emerse o kadar sağlıklı ve hastalıga karşı dirençli olur
Hira_esra Sibelgokhan Benim eşimi kayınvalidem 5 yaşına kadar emzirmiş maşallah ne hasta olur ne bişey çok dirençli
SinemTvl Sibelgokhan biz dört aylığız emiyor ama sağıp verdiğim zamanda oluyor rüya beslenmesi yapın yani bebeğiniz uykulu iken beni bırakmadı emiyor
Bal8annesi Bırakır canım sonra memeyi emmez mamaya dönmek zorunda kalırsın 🤗 hemde daha mutlu oluyor anne memesini emen çocuklar
Sibelgokhan Hira_esra canım şuanda bırakma gibi bir niyetim yok ,sadece bazı durumlar oluyir ki bebegimi evde bırakıp dışarı gitmek zorunda kalıyorum, bi durumda bebeğimi nasıl beslemeliyim bilmiyorum🙄
Sem2555 Çok merak ettim neden emen bebişi biberona başlatmak istiyorsunuz🙄 sorunuza cevap olarakta evet çok zorlanırsınız mamaya başlamak zorunda kalırsınız
Sibelgokhan Sem2555 canım şuanda emmeyi bırakma gibi bir niyetim yok ,sadece bazı durumlar oluyir ki bebegimi evde bırakıp dışarı gitmek zorunda kalıyorum, bi durumda bebeğimi nasıl beslemeliyim bilmiyorum🙄
HcrSltn Sibelgokhan benim doğumdan sonra üç gün sütüm gelmemişti mama vermiştik. O zaman aventin anti kolik biberonunu kullanmıştım. Sonra sütüm gelmeye baslayinca meme reddi yaşamistik malesef. Biberona alışınca meme istemiyor bebekler büyük çoğunlukla
Pelin_alya Sibelgokhan şu an 21 aylık ama 6 ayına kadar zorla emdi sağdım verdim mama hiç vermedim uyku sersemi iken verdim ama hep anne sütü aldı 6 ayından sonra kendi kendine düzeldi çok şükür
BeH16 Sibelgokhan emmeyi bırakır ama sütün ç artarak devam eder ve anne sütüyle beslemeye devam etmiş olursun. Arkadaşım ilk günden beri sağarak veriyor ve sütü çok çok fazla difrizine stok yaptı resmen. Bebeği de maşallah çook sağlıklı.