Akbasinci Kızlar A101 in kilot bezini deneyen varmı ben normal cırt cırt kullanıyorum ama oğlum zor bağlatıyor altını bazen bağlayamıyorum düzgün sızıyor o yüzden 8 aylık olucak kullanışlı mı kilot bez
Mom9 Akbasinci ben sleepynin külot bezini kullanıyorum memnunum külot bez olarak. Prima premium care dan geçtik. A101külot bezi nasıl bilmi bilmiyorum ama
kuzeyto Akbasinci kilolu bebeklerde biraz belden sikip iz yapabiliyor onun disinda bi sikintisi yok bence kulot bezin. A101inkini kullanmadim hic genel kulot bezler icin yorumum
Cegdemm Mom9 merhaba ben de premium care kullanıyorum en son külot bezini aldım fakat altını değiştirdikten sonra bezi bi türlü tam kapalı şekilde saramadım siz nasıl yapıyorsunuz
Alp_prens Akbasinci kullanıyorum canım ve hem ekonomik hem de güzel bizde 7 ay 23 günlüğüz 7 aylık olduk başlamıştım kullanmaya
Akbasinci Alp_prens benim oğlumda çırtlı bezi bağlatmıyor altına yani çok kıpırdatıyor ayaklarını düzgün olmuyo sızıyor sonra direk kilot bezi mi denesem dedim ama normal bezle yapısı aynı mı bilemedim merak ettim
Alp_prens Akbasinci inan çok rahat canım tavsiye ederim. Hatta bu dah kaliteli geldi bana çırtçırtlıdan
Deniziincani Akbasinci oğluma eşim almsti slepyn kilot beznden bilememiş 120 mi kaç tane wardi içinde hatırlamıyorum koca paket ben zorlandım kullnrken bir daha kilot bez asla kullnm acsndan küçük bebelere uygun değil bence 🙋