Kiraz Bebeğimin kafasının arkası dümdüz oldu bıngıldağınıj olduğu yer düz yatıyor herzaman yan yatırsamda dönüyor ne yapabilirim
Mom8 Kiraz bingildak arkada olmaz ki tepesinde olur. Kafasını destekleyip yatirabilirsinız mesela Müslin örtüyü bir kaç kat yapın sağ tarafına koyun sola eğimli yatsın sonra tersini yapın
Durunun_annesi Kiraz Dediğiniz gibi arkada da bıngıldak var ama herkes üstekini biliyor genelde. https://www.civilim.com/savon-sera-milkway-bingildak-yastigi-pembe-ss-04 bu tür yastık alabilirsiniz. Ben kullandım kızımın kafası hiç düz olmadı gayet kullanışlı bir yastık
defnesmomm Singlemom ön bıngıldak ve arka bıngıldak olarak evet ☺️ arka bıngıldak 3-4 ay içerisinde kapanıyor, doktorunuz başını kontrol edip bakıyor buna. Ön bıngıldak çok daha geç kapanıyor
Miraykiz58 Bıngıldak arkada da var arkadaşlar. Benim bebeğim 50 günlük ve yeni kapanıyor. Bunun için yan yatırmak gerekiyor. Doktor bana yastık destekli ve yan yatırmam gerektiğini söyledi
Miraykiz58 Kiraz yastıkla destekleyebilirsiniz. Küçük bir bebek yastığıyla çocuğu yan yatirdiktan sonra sırtını destekleyebilirsiniz