Anneyeni Kizlar selaamm emzik tutmayan bebekler icin buldugunuz cozum veya su emzigi kullandik tuttu dediginiz var miii 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ada_Deniz Anneyeni bizimki başta süper tuttu emziği sonradan bıraktı ne denediysek olmadı daha 34 günlük belki yine alır diye bir umutla veriyorm
Hapyykids11 Anneyeni birşey sormak istiyorum, henüz dogurmadim ama emzik çok önemli mi neden vermek lazim
Aybuke_27 Anneyeni valla naptıysak olmadı lokum bile çaldım çok az lokumu emiyor bitince atıyor 🤭🤭🤭 anne memesine düşkün olan bebiş emzik tutmuyor
Anneyeni Hapyykids11 kuzum memede olmayi ve orda uyumayi cok seviyor özellikle yenidogan bebekler emzikte kabul etmeyince zor oluyor
Jasminm Hapyykids11 ayy emzik benim hayatım pıt diye uykuya geçiyor ama gün içinde vermiyorum sadece uykuya geçişte veriyorum ileriye dönük çene yapısı bozulmasın diye
Seda_123 Anneyeni Valla hiç tutmadı halada tutmuyor bebekle alakalı bişey bu tutmayınca tutmuyor hangi emziği alsanda farketmiyor yine atıyor🤷♀️4 buçuk aylık olduk hala almıyor bende zorlamıyorum artık
S-seda Anneyeni damaklı denedınmı? Ben cok ugrastım damaksız avent almıstm tutmadı. Snra damaklı weebaby aldm ıkı uc ugrastan snra tuttu
Emin_e Anneyeni ben bulamadim esimin amcasinin oglu bebekken 15 gun hastanede yatmis hemsireler emzigi bantlamislar sonra tutmus bana da dediler ama ben kiyamadim oyle yapmaya
tuananilmoms Anneyeni canım biz avent kullanıyoruz bizim ki tuttu ama bibs marka var emzik sözde emzik tutmayan bebekler onu tutuyomuş bi dene istersen belki işe yarar☺️
S-seda Anneyeni yererince ygrastysan tutmuyrsa zorlama bosver her cıcuk tutacak dir birsey yok yazık bebişe mideleri bulanıyor cok ısrarcı oldugumuzda
Anneyeni Aryasare bibs markayı duydum kaucuk emzik bazi bebekler onu tutuyormus kullanan var mi acaba belki tutar diye deniyorum hala
Asafbugra Anneyeni 26 günlük bebeğim emzik veryrm tutuyor 5 dk falan atıyor bazen uykusu gelince bırakmıyor uyuyakaliyor düşünce uyanıyor ağlıyor yorulduğu için mi yapıyor anlamış değilim