Selinsu Momymomm karacanın celik tencere setini almistim kulplari kirmizi eridi gitti ve yapıştırıyor igrenc bide çaydanlığıda heo akıtıyor lekeli oldu çıkmıyor simdi alcak olsam karacanın hic biseyini almam diğerlerini bilemem
Momymomm ozgurkus Betul055 Deletedmom421 Selinsu peki kızlar ben evimi baştan dizeceğim elimdeki eşyaları satıp yatak yorgan battaniye küçük ev aleti önerileriniz neler
Momymomm Selinsu benimde öyle oldu kulpları yandı ve cam kapağının kenarları açıldı ama bu granitleri nasıl merak ediyorum
Emineyunus_Kurt Selinsu ayni sorun brndrde olustu caydanliklari surkeli yikayom hep pul pul tencerenin kulplari hmn eridi kotu yani begnemedim ama tabk takimlarimdan memnunum
Betul055 Momymomm küçük ev aletlerimi fakir marka aldım 2.5 senelik evliyim bozulan olmadı 😂 Yorgan nevresim tarzı şeyleri taç Karaca Özdilek den aldım.
ilknurgoksu Momymomm english home madam Cocoya bak nevresimleri çok güzel küçük ev aletleri de fakir 👌🏻Kullanıyorum memnunum
RasayiAA Momymomm karaca yemek takımım herşeyi içinde. Ayrıyeten bnm günlük kullandğm kütahya takımı var tabak fincan felan güzel sorun yaşamadım ikşsindende
Momymomm RasayiAA küçük ev aleti sizce ben Korkmaz kullanıyorum ama bu tak çıkar başlıklardan ondan ona taka taka dişleri kırıldın
Momymomm Betul055 ciddi mi ya böyle hepsini ayrı mı alsam set şeklinde değilde tefal falan nasıl acaba ?
Betul055 Momymomm vatan dan aldım bide evkur dan fiyatlarını takip edip uygun olana göre aldım tefal ütüm var onu sonradan aldım o çok iyi
RasayiAA Momymomm korkmaz kullanmadm hiç arçelik kullaniyorum sorunda yaşamadm bilemedim ki fakir de iyidir
Saadetkaan Momymomm tencerem karaca daimant serisi cok memnunum kasik catal setim sefer hic cizilme falan olmadi kararma falan yok ondanda cok memnunum