Eri070120 Nasil besleniyorsunuz? Saglikli ve düzenlimi? Kizim emmiyordu iki saatte bir.sagim yapiyorum ama Ne yaparsam.yapayim sütü arttiramiyorum Iyice strese giriyorum.moralim bozuluyor1😔
A1s2a3m4 Eri070120 sütün sağlıklı beslenmekle artcagını düşünmüyorum sağlıklı beslenmek sadece kalitesini artırır süt artırmanın en iyi yolu bol bol emzirme ve sağım benim o sekilde cogaldı
Ssultannn Eri070120 benimde artmıyor ya off günde bir kez mama vermek zorunda kalıyorum süt yapan ne vardasa yiyorum bol suda içiyorum 🤦🏽♀️
Deletedmom334 Eri070120 bol bol su içeceksin canım günde 3 litre hatta daha fazla, ve dinleneceksin uyuyacaksin, anca bu şekilde olur
Krkmzzz Benimki tamamen fizyolojik hatta ben bu durumdan sikayetciyim canim. Hiperlaktasyon var ben de ilk bebegimde de ayniydi😊 herseyin normali iyi bence ne azi ne cogu
UgurArasinAnnesi Uyku, bol su, sıvı, bol emzirme, stres sıkıntı üzüntü yapma bunlar büyük etken canım onun dışında çokta dikkat ettiğim söylenemez beslenmeme açıkçası
AliUtay Mutlaka uyuyun ve su için. Geriye kalan her şey destekleyici. Birde sütüm yetmiyor diye düşünmeyin. Bebek emdikçe çoğalacak. Emmiyorsa sağım yapın göğsünüzü sürekli boşaltın böylece vücut daha çok üretecektir.
Eri070120 Bana emzirme danismani söyledi 3 ana 3 ara ögüm diye ama nerde kahvaltiyi edebilirsem sükrediyorum Günde 4ltye yakin su iciyorum Sagimi 2.5 aydir yapiyorum meme reddimiz var Ama olmuyor😔 Hos bebis sagdigimida icmiyor oda baska konu😔
FrenchPress Eri070120 ben kahvaltıda yumurta yiyorum her gün onun harici hep normal besleniyorum su 3 lt için diyorlar ama çocukla uğraşmaktan onu da yapamıyorum çoğunlukla bende diğer arkadaşlara katılıyorum biraz fizyolojik. benim de çok tazyikli bu sefer bebeğim emerken çok tıkanıyor