Neselianne1996 Yüzümdeki güneş lekesi, doğum lekesi ve çillerim çok fazla var farklı serumlar kremler denedim ama fayda etmedi ne yapabilirim bildiğiniz yöntem krem var mı leke için
ebilfe-19 Neselianne1996 bende de var ben şimdi youtube dan domates patates limon pirinç unu ile yapılan karışım krem tarifi buldum onu yaptım bir şişeye de pirinç suyu limon ve patates suyunu karıştırıp tunik yaptım Onu kullanıyorum güneşe çıkarkenki solenta pigmenta leke açıcı güneş kremini kullanıyorum iyi geliyor sanki
Ecrin1896 Neselianne1996 bir kişiye daha söylemiştim gecen gün koltuk altı kararması için. Farmasinn aydınlatıcı serisi var o kesinlikle birebir tabi kullanırken gece sürülecek ve telefon ısıgı bile görmeden hemen uyumak gerekiyor ayriyeten dışarı cıkarken güneş kremi kullanmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor
Elfidam Neselianne1996 bende göz altımdaki lekeler için ne yapbilirim diye burada arama yapacaktım ki başlıgınızı gördüm. Umarım güzel bilgiler gelir. Yotube da bir video vardı 1 tatlı kaş yogurt 1er çay kaşıgı karbonat, şeker oirinç unu ve elma sirkesi bugğn deneyeceğim bakalım.
kaganim9 ebilfe-19 yalnız bu yazdığınız malzemeler asitli aman dikkatli kullanın cildiniz hassassa zarar verebilir 😊
Momymomm Neselianne1996 bunlar çok iyi ürünler instagramdan veya sitesinden bakın gerçekten işe yarıyor Missha korendy
Neselianne1996 Ecrin1896 güneş kremi de kullanıyorum ama yine artıyor bende anlamadım dediğiniz ürünü ilk lez duydum
sm_goktugada Ecrin1896 evet gerçekten etkili kullandım azaldı tam geçmedi evin içinde bile güneş kremi kullandım siz düşünün kremleri ne zaman bıraktım farmasinin tekrar başladı sürekli kullanman lazım kalıcı çözüm değil
Neselianne1996 Elfidam benim de göz kenarında da var buna benzer bir video izlemiştim doamtes suyuyla yapmıştı
Ecrin1896 Neselianne1996 muhakkak öneririm ben cok faydasını gördüm her konuda lazer sonrası da kullandım
1prens_annesi Neselianne1996 dermaroller duydun mu canim hic yada kullandinmi ben yeni ogrendim araştırma aşamalarındayım 😄 sende bir bak istersen
Neselianne1996 1prens_annesi onu duydum ama dikaktli yapılmazsa mikrop kapabilirmişiz iyi dezenfekte edilmezse iğneleri
EyseminOglu Neselianne1996 aynı markanın dermapenini aldım 1 yıl önce belki daha fazla yaz döneminde bi cahillik edip kullandım günei kremini de bol sürüp sürekli yenilemediğim için çok kötü leke oldu yüzüm şimdi de onu geçirmek için bi ton para harcamam lazım sakın sakın yüzünüze dermapen yapmayın yapacaksanız da kışın yapın ve özellikle 2 parmak kuralına göre güneş kreminizi sürün ve 2 saatte bir yenileyin güneş kremini alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor en önemlisi o
1prens_annesi Neselianne1996 bende bakındım biraz da cok ihtiyacim var ama deneme denememe konusunda kararsizim aktif sivilcem yok ama cok gozeneklerim var kocaman açık açık