Fzp Kızlar kızımın kalça ultrasonunda sağ tarafı Alfa 48 beta 70 çıktı çift bez kullanılıyoruz şimdi acaba başına gelip de çift bezle düzelen oldu mu ? Bilgi verirseniz çok sevinirim 😢😢
Gokceninannesi Fzp mrb bende yasadm ayni seyi kızımda.bizde yaklask 2 ay tam dolmadan gittik bi deger sinirda ckti.1 ay cift bez tak gel dediler.taktm ama cogu zaman kzm sklyor dye takamadm.2 ay 25 gunlukken tekrar gittik nerdeyse yine aynydi 1 hafta gece gunduz hc ckarmadm cift bezi 1 hafta sonra gttk duzelmsti cok sukur 😊
Ftmsnny Fzp merhaba kaç günlüktü gittiğinizde bizde de aynı sorun var sol tarafta. Çift bez kullanıyoruz. 3 aylık olduğunda yeniden gelin dendi 45 günlüğüz
Fzp Deniz2961 46 günlük canım yaa inşallah düzelir bende okudum internette hep ama işte burda yaşayan olup da düzeldiyse içim biraz daha rahat edecekti o yüzden yazdım😢
Yagmur05 Fzp 46 günlükkenmi kalça usgsi yapıldı ? Çok erken en az 60 günlük olması lazm biz 60 70 gün arası öneriyoruz hatta.
demir1717 Fzp Benim oğlana dün yapıldı 53 günlüktü.Hem kalça hem yüzeysel doku bakıldı. Eşimin küçük amca kızı çift bezle düzelmiş. Söylemeseler ben hayatta bilmezdim kalça çıkık doğduğunu. Kız da şuan üniversitede okuyor.