Emin_e Gzd3264 yeme derken emmek istegini kastediyorsunuz sanirim, az emdigi icin sık acikir ilk aylarda tabi bir de anne kokusunu hissetmek ister surekli.. benimki ilk 2 ay en fazla 2 saatte emmek isterdi bazen 30 dk emzirdigim olurdu
Ebruduzgun Gzd3264 bebekler 3 aya kadar emme refleksi vardir her emmek istesiginde anne sutu veriyorsanız emzirin tabiki ama mama yi saatiyle verin siz onun emmeye calismasiyla verirseniz fazla kilo ve fazla gaz fazla agrisi aci ne ararsan iste
Gzd3264 Emin_e mama da kullanıyorum ben mecburen yenidoğan bakımında kaldığı için biberona alıştı beni emdikten sonra biberon almazsa uyumuyor
Emin_e Gzd3264 sütünüz yeterli mi peki? Yetmiyorsa mama+meme olarak devam edersiniz yetiyorsa sagip kendi sutunuzu verebilirsiniz tabi siz ayarlarsiniz daha iyi olur
Gzd3264 Emin_e sağıp da veriyorum ama emdikten sonra hemen gelmediği için mama kullanıyorum bide benimki 1 saatte bir yiyor yetişemiyorum
Misskokulum Gzd3264 bi sure kesin en azından aylık ne kadar kilo aldığına bakıp öyle devam edin mamaya
Gzd3264 Misskokulum alması gerektiği gibi alıyor doktor bir sorun yok devam edebilirsiniz dedi ama şüpheliyim