Sibelgokhan Anneler yenidogan bebeklerde kalan tüyler ne zaman dökülür? Bebeğim 1 haftalık, ve alnında ve vücüdunda çok fazla tüy var ,sizinde bu durumu yaşadığınız oldumu? Yaşadıysanız ne zaman döküldü?
Eymensmomm Sibelgokhan 2bucuk ay oldu dökülmedi benim bebegimin yüzünde değilde kulagının üstünde tüy var
Arasmertinannesi Sibelgokhan Benim oğlumda alnında kaldı dökülmedi. Kırkı çıkana kadar sütünü sürseydin dökülür demişti ablam ama ben arada bir sürüyordum 😏 ne kadar dogru bilemem 😂
EsraAltay Sibelgokhan oğlum resmen kıl yumağı olarak doğdu çok takmıştım kıllanırını kafama 1 aylık oldu vücudundakilerin hepsi döküldü şimdi saçları dökülüyor ama alnı ve kulaklarında kiler kaldı onlarda dökülür zamanla
mino01 Sibelgokhan 3 aylığız alında ve kulakta hala var. Büyüdükçe düzelir bu anca. Çokta takmayın kafaya kızlar. Alnındaki kıllar eskisi kadar uzaktan pek gözükmez oldu. Yakından bakınca hala var ve belli . Ama ilk doğduğundaki kadar yok sanki.
Elmasdurkaya Sibelgokhan benimki bi dogdu kaslarina kadar sapsari tüy 15 gunde hepsi dokuldu ustune saclarida dokuldu 😂😂
bimohr1406 4 ay bitti hala dökülmedi kollari bacaklari alnı hep tüy 🤣 az daha büyüsün lazere götürücem🤣🤣