3838 Bebegım 2 aylık kıvranıp tor top oluyor gaz cıkarıyor az az belli saatlerde kaka yapardı yapamadı ne yapabilirim önerileriniz nedir?
Kumsalmina57 3838 canım kimyon iç çok iyi geliyor hatta kimyonu az bişey kaynat içine şeker koy bir tatlı kaşığı ver İbrahim Saraçoğlu’ndan görmüştüm
Humi 3838 kiraz yada uzum cekirdegi torbaniz varsa onu kullanin beline ve karnina. Yoksa sicak havlu karnina koyun. Ayak altinda internetten bakabilirsiniz gaz icin masaj yapin karnina ayni sekilde masaj yapin biraz rahatlatir belki. Allah yardimcimiz olsun gaz sancisi gelince cok uzuluyorum :(
hira5bugra- 3838 rezene içebilirsin bi iki damla bebeğine de verebilirsin karnına zeytinyağı ile saat yönünde masaj yap sonra bacaklarına karnına doğru it bisiklet sürer gibi yap bir süre bacaklarını karnına it bırak rahatlar inşallah
Aynurince 3838 3838 cnm iki aya kadar bebekler istek dışı kaka ya da gazını yapıyorlar.. İkinci aydan sonra beyin o kasları yavaş yavaş devralıyor.. Ama daha beyinlerini kullanmayı bilmedikleri için bir süre kakalarını yapamayabilirler.. Bunun için de huzursuz oluyorlar.. Benim bebeğim 8gün sonra yaptı ama ne yapmak.. Sırtı komple yani.. Kayısı suyu iç bol bol.. Ve dereotu gerçekten rahatlatıyor bolca sütte yapıyor.. Ayaklarını yavaşça bisiklet sürme hareketi yaptır. Göreceksin rahatladığını
Aynurince 3838 cnm hiç kötü olma.. Bisiklet sürme hareketi yaptır.. Bacaklarını havaya kaldır.. Gazını yapıyorsa sorun yok.. Ne zamanki kokulu yaptı bilki yapıyordur.. Duştan sonra masaj yap.. Sıkıntı yapma eğer krizlere girip ağlamıyorsa oda rahattır demekki
MiraysMutti Yüzükoyun ve elektrik supurgesi sesi birebir. 5saat boyunca aspirator sesi bebek yagiyla masaj ve damlalarin hic biri ise yaramadi, tamamiyoe elektrik süpürgesi. Not: doktor tavsiyesidir
hira5bugra- 3838 biogai hiç fayda etmedi bizimkine ya keşke nurse alsaydın ama zinco ile birlikte kullan tek etkisini göstermiyor pek