Ebru-06-71 Merhaba kizim persembe gunu 2. Ay asisi olucak merak ettigim şu kaç tane asi olcak bi gunde ve nerelerinden olcak ilk bebegim tecrübesizim neyle karsilasicagimi bilmiyorum sonrasinda bizi ne bekliyo? cok fazla huzursuzluk yasarmi ateş vs 🤷♀️
Tomrisss Ebru-06-71 canım verem asisi olacak kolundan. Zatürre ve karma asisi ise bacaklardan yapılacak. Her bebekte durum farklı oluyor. Benim kizimda ateş olmadi fakat huysuzluk oldu. Ateşi çıkarsa günde sadece 4 kere 4 saat arayla bebekler için olan calpol dan verebilecegimi söylemişlerdi.
elizinannesi-19 Ebru-06-71 karma ve verem aşısı olacak. Karmalar bacaktan. Verem sol koldan. Aşıdan bir gün önce yıka. Çünkü 3 gün su değmemesi lazım. Ateş huzursuzluk olabilir. Ama olmayabilirde. Her bebekte aynı olmaz. Eğer ateşi olursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin. Hemşire bize öyle demişti
mozaik Ebru-06-71 2. Ay aşısında oglum aģlayinca nerdeyse ben de aglayacaktim. Ayip olmasin diye zor tutmustum kendimi. Bir an baģiriyorlar 1 dakika sürmüyor aģlaması. 4.ay aşışinda daha sakindim. Bizde ateş yapmadı. Sizinde öyle.olur inşallah. Verem.aşısı oldugundan 3 gün yikamayin diyecekler. Aşı yerine su degdirmeden silebilirsiniz .