Pyrzmom Bnm bebeğim 15 günlük devit 3 damla başladım bugun ama kusması olmayan bebeğim fıskırarak kusmaya başladı ve kabız oldu galiba kullanan var mı yorum alabilir miyim
Kucukadamim Pyrzmom bizimde 8 günlük oldu verdiğimde çok kusuyor. Özel damla da aldım sağlık ocağının verdiğini de kullandım ikisinde de kusuyor😔😔
limonlukarpuzzz Pyrzmom devit 3 de paraben var bebeklere önermiyorlar. 4 aylik olacağiz doğduğu günden beri ocean kullanoyoruz içeriği temiz hiç bir sorun yaşamadik
elifzeze Pyrzmom sağlık ocaginin verdiği d3 ü kullanmanızı tavsiye etmem çünkü paraben var, ocean 400 tavsiye ederim içeriği temiz 4 aylık olduğu zaman demir damlası verirler onuda tavsiye etmem sidefer öneririm.
Oyku123 elifzeze size katiliyorum👍👍 devit 3 bizde okadar cokk huzursuzluk ve kusma hissi yaptiki biraz gec fark ettik hemen ocean 400 e dondu doktorumuz kan damlasida icerigi en temiz ve disleri karartmayan sidefermiş
imgesi Deletedmom423 kuzum o damla demir icin degl vitamin icin… baska bi damla var ama cocuga yan etkisi fazla… en dogal icerikli bunu bulduk o yuzden dgrlerini kullanmk istemyrm. Ama yaz gelene kdr kullancam onuda sonra zaten gunesten alirz allahin izniyle
Aryemus_3 Pyrzmom sağlık ocağının verdiği iyi gelmedi hem paraben varmış ocean 400 kullanıyorum çok şükür iyi geldi içeriğide temiz