Cansel6489 Kızlar size sorum olucaktı 9 aylık bebeğim var bazı çorbalar yapıp yediriyorum ama aklıma değişik bebeklerin seveceği çorba tarifleri gelmiyor siz bebişlerinize hangi çorbalar yapıyorsunuz banada fikir verir misiniz?❤️💕
Mervemim Cansel6489 bn bal kabagı havuc aroa sogan pirinç koyuyorum pişirip blendra buruyorum.. pazı bulgur sogAn havuc yapıyorum bazen semiz otu .. bizimki 10 aylık oldu zaten şehriye çorbası öercimek yogurt corbası falan yaptım mı tuzunu koymadan alıyorum yediriyorum
Crazymomy Cansel6489 gurme anne bir de bebek ek gıda tarifleri bu iki sayfa çorba dolu değişik değişik bak istersen canım🌸🌸
Tgbyldz Cansel6489 tarhana, kıymalı veya tavuklu şehriye, yoğurt çorbası bazen içine şehriye ,yarma,bulgur atarak tavuk suyuna yapıyorum, kıymalı ezogelin, mercimek, kereviz çorbası, aklıma gelen bunlar😘
Tgbyldz Cansel6489 yeşil mercimek yapıyorum bide bulgurlu bal kabağı,soğan,sarımsak,kabak,patates,havuç, me sebze varsa bundan hepsinden azar azar ekleyip irmik katıyorum blamderlıyorım sonra
Tugkaninannesi Oglum 21 aylik, atom corba diye bi tarif var. Bayilarak yiyor. Hem cok besleyici hem de tadi cok guzel.
Tugkaninannesi Esyu 1 yemek kasigi kiymayi kavuruyorum tereyaginda zeytinyagi da olur. Ustune 1 dis sarimsak 1 kasik bulgur ve 1 kasik mercimek koyup ceviriyorum biraz . Sonra 2 bardak suyla kayniyor . Bulgur ve mercimek pisince ustune cok az soguk suda actigim 1 kasik tarhanayi ekliyorum . Bi tasim daha kayniyor. Pistikten sonra hafif blenderdan geciyorum .