Hmrgnyy Hanımlar görüntülü bebek kamerası almak istiyorum, hem telefonumdan takip etmek hem de kamera yanında verilen ekrandan takip etmek istiyorum, bu şekilde olan bi marka ürün tavsiye edebilir misiniz?
Alinsmom Hmrgnyy ikisi ayni anda olmuyor diye biliyorum telefondan bakilanlar ip kamera diye geciyor ama motorolada olabilir.ben mbp36s kullaniyorum.telefondan gorulmese ds monitor cok yeterli memnunum da tavsiye ederim
Prensinannesii06 Hmrgnyy bende istiyordum ama oğlum ilk doğduğunda abimler getirecekti yurt dışından ama orada görüntülü olanlar yasaklanmış bağlantı adresinden görüntüleri pis sapıklar bulabiliyormuş diye abim öyle dediği için korktum açıkçası almadım acaba olabilir mi öyle bir şey ya
Dmldoga Hmrgnyy telefondan takip yok ama çekim alanı kuvvetli benimkinin. Motorola 36s çok memnunuz tavsiye ederim. Nefes alışına kadar çok net duyuyoruz ve gece görüntü kalitesi de çok güzel.
Sevgilimmm Hmrgnyy yalnızca teleidndan takip edebileceğiniz kamera kullaniyorum. Xiaomi 360 çok memnunum
MihraKus Biz Xioami aldık aşırı aşırı memnunuz eşimle kamerayla işimiz bittimi o ekranını napıcaz diyip onun yerine bide tablet aldık ihtiyacımızda vardı kalitesi sesi gece görüşü cidden harika. Kameranın işimiz bitince binamızın girişine koymayı düşünüyoruz yani bence ekranlı olanlar luzümsuz geliyor bana
Aselkusun MihraKus ay bizde kullanıyoruz ya gerçekten çok kaliteli bende tavsiye ederim almak isteyen herkese