Momymomm EsraaCeylann canım güzellik salonuna mi gideceksin .? Al kendine Philips lumia mis gbi kafana göre kullan ikinci doğumunda tüyler tekrarlıyor tekrar para baymaya ne gerek sağlama al
LiTeraRy Momymomm canim bende almayi dusunuyorumda nasil kullaniyorsun nekadar surede cikariyor kararma yapiyormu agda gibi anlatirmisn biraz 🤦♀️😁
Bsecill Momymomm lumea ipl teknolojisi tam olarak tüyleri bitirmiyor malesef, ipl teknolojili tüm makinalarda durum aynı. Diode yafa alexandrite lazerler net sonuç verir. Herkeste tüylenme tekrarlamaz bu yanlış bir kanı, bende tekrarlamadı mesela
EsraaCeylann Momymomm uzman estetik cerrah var klinik açtı oraya gitmeyi düşünüyorum. Var benim 2 yıl önce almıştım ama bikini bölgeme yapamıyorum kendim tek orası için istiyorum.
Momymomm LiTeraRy tam tersi koltuk altımda Agdadan kaynaklı kararma vardı beyazladı 🙈 canım hangisini alacaksın benimki link bırakıyorum https://www.hepsiburada.com/philips-bri950-00-lumea-prestige-ipl-tuy-alma-cihazi-vucut-ve-yuz-basligi-p-HBV00000BEQYE?magaza=Markadayim+ İndirimli almıştım ben biraz bıyık yüz bikini heryeri atış yapıyorum telefonuna indiriyorsun sana zaten gösteriyor kullanımını boş yere atış yapmıyor 5 seviyede 1 2 3 de canın fazla yanmıyor 4. Ve 5 te böyle sinek ısırığı gbi oluyor onada dayanılır yani batık falan varsa biraz yakıyor
Momymomm Bsecill bende tekrarladı ve memnunum üründen her beden farklı 🍒 Diode lazer hakkında bir sürü olumsuz yorum şikayet var
Bsecill Momymomm doğru ellerde yapılırsa hiç bir sorun olmaz uzman olmadan açılan klinikler yada merkezler sebebiyle şikayet tabii ki olur