SedaMirza Bir kac gun once post acmistim bebegim uyumuyor geceleri ciglik ciliga uyaniyor demistim 8 aylik oglum icin bugun son care olarak dokturunz goturdum doktoru eger dokundugunuzda bebeginiz aglamiyorsa bir yerine birsey olmamis demektir dedi ve bize psikolog yardimi alsin cocuk sunnetten dolayi etkilenmis olabilir dedi ve bunu cok mantikli buldum cunku bebegim sunnetten sonra bu tarz davranislar sergilemeye baslamisti bakalim goturecez aranizda goturen varmi hic ne tur bir tedavi uyguluyor ?
G_ADAN SedaMirza 8 aylık bebeğee psikolog deeğil bebek pedagogu bakar. Ama oda 8 aylığa ne yapabilir ki dilinden anlamaz dişinden anlamaz. Ona en iyi psikolog pedagog sensin canım senden başkası anlayaöaz ve tedavi edemez onu henüz çok küçük
AslhanDivarc SedaMirza Ilgincmiş gerçekten 8 aylık bebeğe pedagog merak ettim gidince neler yapıldığını anlatırmısınız?
Domino Canım o daha çok küçük ben bişey yapabileceğini sanmıyorum.🤔 ona en iyi psikolog da pedagog da sensin. Geceleri yanında uyut en azından senin kokunu onun yanında olduğunu hissetsin biraz etkilenmiş demek ki en azından bu zamanlar geçene kadar iyi olduğunda tekrar kendi yatağında yatırabilirsin.. loş ışıklı bi oda da uyur benim aklıma bunlar geliyor.