Ocakgunesim Kizlar 4 aylık bebeğim akşam saat 7 den beri uyanık şuan saat 12 normalde en fazla 2 saat uyanık kalırdı ama şimdi hem uyumuyor uyumadığı gibi yatmak bile istemiyor son ses bağırıyor karnı tok altı temiz gaz da yok niye uyumuyor bu çocuk ya
Ozlemm35 Ocakgunesim diş çıkarma olabilir belki , calpol varsa ondan ver istersen ağrı kesici rahatlatır bebisi.
Sarikuzumalp Ocakgunesim canım bazen bebekler sebepsiz uyumak istemezler. Ateş vs falan yoksa bence calpol verme durduk yere. Bünyesi alışır sonra sürekli ister. Sabret bir süre sonra uyku ihtiyacı hissedip uyuyacak zaten.
Ocakgunesim Ozlemm35 verdim yarım çay kaşığı kadar ama hala aynı ya diş sıkıntımız var biraz kaşınıyor ama hiç böyle olmamıştı
Deletedmom896 Ah ben sabahtır neler çekiyorum😔 anca zar zor uyuttum ağlama huysuzlanma uyumama şuan uyanacak diye ödüm kopuyor elim kolumda can kalmamış Allah hepimize kolaylık versin
Tugyasyaz Benimki de bu akşam aynıydı 4 ay 12 günlük atak yüzünden böyle sanırım kollarim koptu hep kucak istiyor