Lmnebrar https://www.onlinekatalog.net/bim-devam-sutu/ bu sütü bebeğine veren var mı? mama yerine geçiyor mu?
Gamzeli2206 Lmnebrar AA biminde mi varmış fiyatında çok uygun ben pınar çocuk devam sütü kullanıyordum çok memnunum vitamin açısından damama yerine geçmiyor ama 13 aylık mış bebeğiniz bunu rahatlıkla içer bu birde sulandırılmış süt o yüzden güzel yani ağır gelmedi benim oğluma (11 aylık)
Hilaliahmer Lmnebrar ben veriyorum oğluma, genelde günde 2 kez sabah akşam. Bu sıralar yemesi düzelince 1 kez veriyorum. Çok severek içiyor memnunuz, herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
Ebruduzgun Lmnebrar dost sutu verebilirsin canım herhangi bi sıkıntı yok bebegin yaşını geçmiş mama da versen sut de versen bi sey olmaz ben daha küçük sandim allah uzun omur versin bebegine saglikla büyüsün 🤣
Lmnebrar Babe ne zaman başladınız bide günde kaç ml veriyorsunuz belirli bir miktarı aşmamak lazım herhalde bende vermeyi düşünüyorum hangi marka ve ne kadar vermem gerekiyor acaba
Babe Lmnebrar Canim biz normal inek sutune 13 aylikken basladik doktorumuz gunde 500 ml gecmeyin demisti.Bu senin gonderdigin devam sutu pinar marka birkac kez aldik tadi sekerli gibi sanirim aldigimiz formul mamalarin hazir kutulu hali.Birkac kez verdik ama ben gunluk süte geri döndüm.Doktorunuza danisirsan daha saglikli bilgi alirsin
Gamzeli2206 Lmnebrar günde 1 veya 2 kere de mama veriyorum o sütü bisküvisini ıslıyorum biberonlada verdim ama artık mamayı 1 e düşürdü
Yekyek12 İnek sütü vermek zorunluluk mu? 1 yaşa gelince. Bilmediğimden soruyorum. Bebeğim hâla emiyor. Ek gıdasını da güzel yiyor. İnek-keçi sütünü yoğurt yapıp ya da gıdalarına katıp veriyorum ama içirmedim hiç. İçirmek mi lazım?
Gamzeli2206 Yekyek12 valla hi başkalarını bilmemde 11 ay boyunca hiç vermedim oğlumun bacakları çok güçsüzdü 1 aydır veriyorum bacaklarında ki güçsüzlük gitti yani
Lmnebrar Yekyek12 benim bebeğim 6 aylıkken bıraktı emmeyi mama ve ek gıda verdim ek gıda da pek yemiyor zorla veriyorum. 1 yaşından sonra verilebiliyor bende vermek istiyorum vermek zorunda değiliz tabiki
Lmnebrar Gamzeli2206 bende mamayı azaltıp yalnız ek gıda ve süt vermek istiyorum mama veriyorum diye ek gıda ile arası hiç yok
Gamzeli2206 Lmnebrar günde kaçkere veriyorsanız 1 azaltarak gidin eğer gece uyanan bebiş se sadece geceleri verin
Lmnebrar Gamzeli2206 gece uyanmıyor eskiden günde 6 kez verirdim 3 saatte bir azalttım şimdi bazen günde 4 defa yemek yerse günde 3 yada 2