DevranAlp Ya kızlar iki aylık bebeğim var son bir haftadır hasta grip bide göğsümün TEK’ini almak istemiyor ağlıyor ona gelince ben de öbürünü veriyormuş gibi yapıp çekip ona veriyorum biraz emince yine ağlıo tek göğüsle doymuyor düzgün bir şekilde emziremiyorum napim ben bu göğüsü ona nasıl verim uyku arasında gözünü açmadan alırsa alıo yoksa almıo zırlıyo
GmzSnn DevranAlp sakın pes etmeyin tek göğüsedüşürmeyin emmiyo diye zamanla tekrar kabul edecektir uykusunda emzirin weya ayakta emzirin aLmadığı göğsünüzü doyurmaya iLk aLmadığından başlayın
GmzSnn Papatya07 ayyy öyle deme şmdi sana daLarLar kafa göz sürüLürmü hiç onLar diye süt zaten tatLı onu sıkıp sürseoda yeterçok minnak içi yanar kuzunun
DevranAlp GmzSnn pes etmiyorum inatla onu veriyorum çok ağlıo öbürünü mecbur veriyorum ne emzik ne biberon alıo zaten omları da almadı hasta die mi almıo acaba bu göğsü anlamıyorum bir türlü almıo uyku sersemi olunca alıo
GmzSnn DevranAlp benm oğLmda tekini aLmamıştı 1 aydan fazLa uğraştm aLmadığında krize giriyodum ağLama sesine ama sonradan uyku sersemi zamanlarında hep emzirdim düzeLdi
Papatya07 DevranAlp benim kide sag gogsu zor alir farkli tutuslarla deniyorum zor tutturuyorum onda sut daha az cikiyor yastik kullan. Bide burunlari tikaliysa emmiyolar ac oyle dene. Birde alti acikken rahatliyolar oyle emzir
DevranAlp GmzSnn bir ay nasıl doyurdun ya mama vermek istemiyorum ama aç olunca uyumuyo uyuşa bile hemen uyanıyo kıyamıyorum ya napcam
GmzSnn DevranAlp uykusunda werdm hep zaten küçüktü ya sık sık uyuyodu uyurken istemediği göğsüme yatırıyodum emerek uyuyodu boşaLtıyodu o göğsü uyandığındada diğerini rahatLıkLa aLıyodu