Ceydakoruc 4 ay 8 günlük bebeğim var ve yaklaşık 1 aydır diş ağrısı çekiyorum hiç ağrım azalmıyo çok zorlanıyorum kulağıma başıma boğazıma boynuma her yerime vuruyo ağrı bi tavsiyesi olan var mı doktora gidemiyorum yaşadığım yer vakada 3.sırada korkuyorum
Sedaveyigit Ceydakoruc kolonya tek geçerim . 2 hafta çektim geberdim afedersin. Kolonyoyı pamuk yada penceteye dök dişine değil ama fayda etmez diş kemik ağrıyan yer diş etidir . Ağrıyan dişinin diş etine yerleştir 5 6 dk beklet sonra diğer tarafa koy yenisini parmağınlada yapabilirsin pamuk gibi olur 15 dk ya geçmiş olsun
Crazymomy kloroben gargara anında etkili. emzirirken kullandım hiç bir yan etkisi olmadı. kullanım sonrası bol su ile gargara yaptım tadı da kalmadı. şiddetle tavsiye ederim. karanfil tuzlu su zeytin vs hiç biri işe yaramadı bende
Defnekusum28022020 Bir türk kahvesi fincanına elma sirkesi koy , 4-5 çay kaşığı tuzu koyup iyice karıştır ve ağzını çalkala anında kesiyor
Melekler Karanfilin varsa evde onu havan da döv zeytinyağ koy aZcık karıştır sür hemen uyuşturuyor. Ekme sirkesi ve tuz da iyi geliyor canm parol içebilirsin sadece