Pinarrr Kizlar hissedeniniz oldumu bilmiyorum ama ben hissettim sallandik resmen yalova cinarcikta deprem oldu istanbuldada hissedildi ay rabbim daha büyük felaketlerden korusun biran düşündüm ben ve bebeğim tektik bişey olursa ben naparim diye çok kötü allahim evlatlarimizi hepimizi korusun insallah😐
Gunesinannesi Pinarrr evet canım bende hissettim o an insanın aklından 40 tane şey geçiyor en başta evladın tabi 😕
[silindi] Pinarrr tam 9.34te oldu bayağı yatak sallandı. Direk çocuğun odasına koştum insan 99 depremini yerinde yaşayınca en ufak sarsıntıda tuhaf oluyor. Allah beterinden korusun
suca Pinarrr depremmiydi 😲😲 bende sallandigimizi hissettim ama deprem mi emin olamadım.. benimde aklimdan ilk o gecti bizde yalniziz. rabb.m hepimizi korusun inş
Ebrar4234 Pinarrr Allah beterinden korusun 15 gün önce yine olmuştu bende kızımla yalnızım bişey olursa ne yaparım diye düşündüm büyük Marmara depremi yakınmış uzmanlar öyle söylüyor çok endişeliyim
Nhalgn Bizde Yalova’da yaşıyoruz resmen sesle geldi yatağımdan sıçrayarak uyandım Rabbim beterinden korusun