Yildirims Selam guzel anneler. Köye geldik bebegimin yanımda şampuanı yok dalın sabun almıştım, sanırım o etkiledi . Konak yayılmış basında . Ne yapmalıyım? Nasıl geçer
Eymeniko_ Yildirims bebe yağı sürüp biraz bekletin ince dişli bebek tarağıyla tarayın sonra banyo yaptırın. Bu işlemi bir kaç kez yapmanız gerekebilir bizde hala azar azar var.
Crazymomy Yildirims saf zeytinyağı ile bit tarakları var bilirmisin incecik sıkı bir tarak onunla geriye doğru tarayıp yıkadım 3-5 sefer banyo öncesi sürdüm taradım sonra yıkadım güzelce durulamak lazım ama
Nnnnn Yildirims birkaç kere bende dalın kullandım kızımda bizde de oldu banyo yaptırmadan 30 45 dk önce falan zeytinyağı sür sonra banyo yaptırırırken inçe tarakla tara geçiyor
babyyy13 Yildirims saf zeytinyağına bir tatlı kaşığı karbonat ekleyin. Kafasına masaj yaparak sürüp 5 dk sonra ince bebek tarağıyla tarayın kesin çözüm. Tüm kafasını kaplayan Konak vardı böyle yaparak 3 4 günde hepsi bitti. Dr söyledi bunu
Umitemre Eymeniko_ bizde de var bebeyağı sürüp 2 saat bekletiyorum sonra yıkayıp tarıyorum ya ondan mu gitmedi hala benimki banyo öncesi mi taramalıyım 🤦🏻♀️
Yildirims Crazymomy böyle böyle sıfırlanıyor mu , bir kez yapmıştım geçmedi yayıldı sonra da . Tekrarlamak yeterli mi
Eymeniko_ Umitemre yağlıyken taramanız lazım. Yağ sürüp bekletin zaten bekleyince yumuşuyor sonra o kabukları yavaş yavaş kaldıracak şekilde tarayın zaten hemen döküldüğünü görürsünüz ondan sonra yıkayın
Dadam Canım valla ne varsa denedim karbonatla zeytinyağını karıştır sür dediler, vazelinle zeytin yağı dediler, kaç sefer sürdüm pek sonuç alamadım, mustelanın konak kremini aldım 3 yıkamada bitti,
milaseren Yildirims bebek tarağına (parmak kadar) 45 tl vermiştim sonra diş fırçasıyla yapılabileceğini öğrendim. Yumuşak uçlu bir fırça yardımıyla zeytinyağını hafif sürdükten 10 dakika sonra geriye doğru tarayın. 2 kez yaptıktan sonra kalmıyor zaten🎈
Dadam Umitemre ben de şampuanın kullanıyorum da kremini gece sürüyosun ertesi gün yıkıyorsun ondan sonra tarıyosun, zaten krem sürdükten sonra üste çıkıyo ne varsa, önce doğal yöntemleri deneyin geçmezse kremi denersiniz