BEH Kızlar bebeğim gazlı benim karnına az bastırarak masaj yapıyorum kayınvalidem kaynatam bırak bırak bagırsakları karışır diyor bu doğru mu.
Zeyyy BEH bastırarak değilde yumuşak bi şekilde hafif bebe yağı ile dairesel hareketler yapabilirsin bide bacaklarını çok bastırmayarak bisiklet sürer gibi hareket ettirwbilirsin kızıma iyi gelirdi o hareket
Neroizm BEH tabii ki bastirilmadan yapilmasi gerekir de bagirsaklar karisiyor ne demek kendilerine bir sorar misiniz? Sizin ince bagirsagi kalin bagirsaga sokacak kadar yetenekli oldugunuzu mu dusunuyorlar acaba?
KuzeyinAnnesii BEH soldan sağına doğru hafifçe masaj yapabilirsin ama hep sağdan sola doğru Çünkü doğum sonrasında doktorlarımda aynı şeyi dedi zarar verirsin dediler
Janss BEH Bağırsak düğümlenmesi olabiliyormuş yanlış masaj ve baskı uygulamalarında . Saat yönünde hafif çekilde masaj yağıyla ya da zıbınının üstünden ovmak gerekli .
MTkutay BEH masaj videoları izle onlara göre yap kafana göre bastırma tabiki ama karışmaz yani yok öyle bişey
Ftmsnny BEH birsürü masaj şekli var gaz için hepsi göbekten ve ayaktan yapılıyor onları izletin siz onlara
Berjin77 BEH zeytinyağı ile saat yönünde hafifçe ov çünkü bağırsaklar sağa doğru hareket ederek çalışır tersi yönü iyi değildir internetten de bulabilirsin videolu anlatımları bağırsağın karıştığını da ilk kez duyuyorum ama bebekler henüz çok hassas ve kırılgan olduklarından bastırmamak gerekir diye düşünüyorum
KuzeyinAnnesii BEH soldan sağa doğru canım saat yönünde tersine değil gaz içerde karışıp daha çok sancı yapıyormuş