Agg0207 Merismeryem bende bu gn almayı düşünüyorum ama bana ebe tamamen kapalı olanlardan degilde boşluklu olanlardan al hem hava alır gögsün dedi ve kendi sütnü gögüs uçlarına sür iyi gelir dedi canım
gunduzgullcan Merismeryem ben aldım öyle işime yaradı ki her emmeden sonra lansinoh krem sürüp onu kapadım bi sonraki emmeye acısı gidiyordu
Deletedmom0900 Gogus yaralarindan hastanelik oldm okadar kotuydu ki sonra aventin.gogus kalkanini aldim surekli onu taktim. Emzirdim emzirdikten sonra kantaron yagi surdum. Baska.hic bi krem filan fayda etmemisti bitek kantaron yagi ve gogus kalkaniyla gecti
izmirli Deletedmom0900 kantaron yağını surdukten sonra bebegi emzirceginiz zaman gogus ucunu siliyormuydunuz
Haribo Merismeryem iyiki aldım dediğim tek ürün. Kesinlikle kullanmalısınız. Avent inkini kullanıyorum ben hava delikli olanı.
GmzSnn Merismeryem göğüs yaraLarın geçene kdr ağrın aşırı oLucaktkr ama geçtikden sonra ne kdr emerse emsin geri geLmeyecektir 🤭
Deletedmom0900 izmirli aslında aktardaki bayan silinmesine ve yikanmasına gerek yok demisti ama ben içim rahat etmediği için her seferinde ilik suyla yıkayıp emzirdim