ozlemky Merhaba arkadaşlar, malum yasakların kalkmasıyla birlikte memlekete gidişler olacak. Bende nasip olursa gideceğim. Köyde sinek sivrisinek çok fazla oluyor. Önerebileceğiniz bir sineksavar var mı ?
Mom091 ozlemky ben kızıma kendim yapmıştım bir kere bile ısırmamıştı yazlıkta. Bir de çeltik tarlaları var yakınlarda o yüzden sivriler çok oluyor. Sprey şişe almıştım. İçine yarım şişe su, lavanta ve okaliptüs yağı koymuştum biraz. Bende de çok işe yaramıştı😊
Gulmrt ozlemky incianın sprayini aldım ben içeriği temiz sinek ısırığı olırsa da rahatlatıcıymış oda için de bi prize takılan ilaçsız bişey görmüştüm sinekleri rahatsız eden tiz bi sesi varmış ama en iyisi tül örtmek üstüne diyor bi doktor
Elfida-10 ozlemky oda için raidlern prize takılanları iyi birde bebek için incia ve fly away diye spreyler var camım
ozlemky Elfida-10 çok teşekkürler. İncia çok duydum memnun kaldınız mı içerik olarakta organik baktığım kadarıyla
Mom091 ozlemky Rica ederim🥰 aşırı da bereketli oluyor. Önümüzde ki beş yıl daha yaparım ben bu yağlardan sinek savar😊
Elfida-10 ozlemky bende fly away var canım ikisinin bende doğal olduğunu gördüm instagramdaki mühendisinoğlundan