Deletedmom277 Nehirfirat Mantık olarak ilk süt sağılması gerekiyor diye düşünüyorum ne diye o kadar saat emzirmeme olsun ki o zaman. Bence ilk sütünüzü sağın hatta emzirene kadar 2-3 saatte bir sağıp dökün derim
Ruyamm Nehirfirat iyice sağ sütünü ama daha vucudunda etkisi olabilir emziriyosun keşke içmeseydin canım ya
LiTeraRy Nehirfirat bende dun 2 kadeh sarp ictim kizimi 4 te uyuttum oglen 1 de emzirdim taa 1 kadehh 2 saate vucudan atilir diyordu nette ama raki nasildir bilemiyorum ki 🤦♀️
sedalala Elfida-10 nasıl yahu… polis çevirdiğinde ve alkolmetre üflettiğinde insanların bir ay önce içtikleri içki çıkmıyor ki… bir iki saat önce içtikleri çıkıyor nerden duydunuz bunu
LiTeraRy Deletedmom200 evet simdi gelirlerr valla ugrasmayacagim hu seefer diyer postu goruyonmu halaa konuscam diyee ugrasiyorlarr pislesmeye dogru gittiler artik terbiyesizler 🤦♀️😁
Deletedmom200 Nehirfirat ben bilmiyorum canım üstte kalsın dicem de birazdan gelirler hissediyorum 👀👀
LiTeraRy Elfida-10 niye ogle dion kizz saglik konusundada. Bildiklerime hep yaziyorum ama kiz daha kucuk benim hasta olmadi reflush yok bir sorunu yok Allaha sukur yasamadigim seyi baskasina yazamam 🤦♀️😁
Deletedmom200 Elfida-10 insanın adı çıkacağına canı çıksın derler 😂😂yazık oluyor ya her yerde linç her yerde linç
Elfida-10 LiTeraRy kaç aylık kız ? Valla bacım cinsellikte gözlerim direk seni arıyor 😅😅 bide sen nick mi değiştirdin
yigitalpinannesiii Nehirfirat sen nasiplenmesin icmeseydin ciler nerdee 😀neyse sen gereken şeyleri biliyorsun zaten ama en iyisi bebegin doktoruna veya sağlık icshi ebe numarası varsa sor
LiTeraRy Deletedmom200 ay vla. Sormaa. Bana dediklerini birakmayanlar onlar terbiyesiz edepsiz ben. D